Риан Съгдън e неприлично секси за сп. „Nuts“

4
Добави коментар
kocet
kocet

Британският модел Риан Съгдън напоследък доста нашумя с изявите си в телевизии, вестници и списания…

Красотата на блондинката впечатлява до такава степен, че поканите за еротични фотосесии, календари и всичко, което можете да си представите, свързано с разсъбличане, се сипят към нея безспир, пише lifestyle.bg.

За сп. „Nuts“ родената в Бери, Англия, хубавица разкрива най-доброто от себе си и с усмивка показва на читателите защо всеки се захласва по нея.

С удоволствие и доза неудобство Риан споделя, че огромен брой хора я спират на улицата всеки ден, за да й искат автограф или просто да поприказват с нея.

Съгдън доби слава като едно от момичетата на таблоида „Page Three“ („Трета страница“), в който се показват голи момичета, обикновено именно на третата страница на изданието, и като част от в. „Сън“.

По-късно следва покана за работа към модна агенция и едрогърдата красавица напуска работата си като системен администратор, за да се заеме с професията на модел.

Риан е известна със страстта си към музиката. Тя е DJ, но опитите и да пробие в този бранш засега претърпяват неуспех. Може би защото дрехите й пречат зад пулта….

Снимала е корици за списания като „Maxim“ и „Loaded“.

През февруари миналата година името й бе замесено в публичен скандал. Тогава известният телевизионен водещ Върнън Кей, който е женен, е разменял с нея еротични смс-и, но така и не стана ясно дали двамата са имали връзка.

hotnews.bg

08/04/2011