Радина Кърджилова разкри Калин

2
Добави коментар
user24
user24

четвъртък, 7 апр 2011 г. 18:53 ч.

Името на Радина Кърджилова се забърква в какви ли не слухове. Един от тях е, че възрастен господин и е подарил апартамент, за да бъде с него. За първи път от страниците на сп.Стори, Радина повдига завесата на лични си живот.

Дебютът на младата  актриса в „Тилт“ и „Стъклен дом“ я превърна в едно от най-коментираните имена в медиите. В новия брой на сп.Стори, чаровната Радина потвърди, че човекът в живота й  се казва Калин, но не Врачански.  Двамата бяха забелязани след представление в пловдивски театър, където папараци успяха да ги щракнат.

Пред изданието тя споделя, че не желае личният й живот да става публично достояние, както се случва с повечето известни хора у нас. Радина осъзнава, че публиката би загубила интерес към нея, ако разкрие всичко за себе си.

Тя отрича някои от най-абсурдните слухове, които е чула за себе си напоследък. Сред тях е този, че е любовница на богат бизнесмен, който й е подарил апартамент. Младата надежда на българското кино не крие, че е много раздразнителна и избухлива и че понякога се държи като „пълен пън“.

BLife.bg