Славена Вътова-компаньонка в Италия

84
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

петък, 8 апр 2011 г. 12:31 ч.

Мис България Славена Вътова заработвала солидни хонорари като компаньон-придружител за ВИП клиенти, представители на политическия и финансов Олимп в Италия. Красавицата нашумя миналата седмица, след като в интернет изтече порно клип, в който Славенчето прави секс с бившия национал по бокс Сергей Рожнов.

След разразилия се скандал Вътова отрече клипчето да е с нейно участие и заяви, че в секс сцените е снимана друга жена.

Още преди две години носителката на приза „Мис България“ била промотирана от вдовицата на Илия Павлов, Дарина Павлова, на няколко от партитата на Силвио Берлускони.

Повод за съмненията, че Славена прави компания на заможни господа дава фактът, че тя работи във фирма на Лучано Моджи, един от финансистите на ненаситния за подвизи с жени италиански премиер.

Лъсналата в порно „Мис България“ подозира, че е „наредена“ от врачката Теодора Стефанова. Според нея Вътова работела като компаньонка на ВИП господа на Апенините. Теодора Стефанова информирала свои видни дружки, че няма да е чудно да изскочат още доста скандални клипчета със Славена, твърди „Уикенд“.

Стефанова разкрила, че в Италия Вътова обитава просторен апартамент от 320 квадрата и живее с добре поддържан, но все пак прехвърлящ 50-те години мъж. Той е средна ръка баровец на Апенините от по-нисшите слоеве на олигархичния кръг около Берлускони. 

Вътова се кълняла на Баровеца, че няма нищо общо със секссцените и като доказателство посочила факта, че е с татуировки за разлика от героинята в порното.

Само преди два-три месеца Славена и Теодора имали „скандале гранде“, а в гнева си Вътова нарекла врачката „колхона“, тоест чистачка. Стефанова стартира уж бляскавата си кариера в Италия като чистачка в богатaшки дом.