Блог на печатница Булгарресурс

11
Добави коментар
DreamDesign
DreamDesign

Важни ли са етикетите на вашият продукт?

Възможно ли е заради качествено изработен етикет даден продукт да се продава повече от другите?

Нека си представим следната сутиация – стоим пред щанд с продукти в хипер маркет. Пред нас има поне 20 различни вида само от един продукт, които сме решили да закупим. Критериите по който можем да разделим продуктите това са цената и етикетите. Когато един продукт има качествен печат на етикета и добър дизайн – клиента винаги ще погледне с друго око на него.

Информация за даден продукт на щанда може да се разбере само от неговият етикет и колкото по-ясен и добре подреден е той, толкова по-лесно клиента ще стигне до необходимата му информация. Когато даден етикет е с ниско качество на печата, лошо подреден и с липсваща пълна информация – доверието на клиента рязко спада и шанса да бъде загубен е голям.

Когато се доверяваме на професионална печатница за етикети, с дългогодишен опит в бранша, можем да бъдем сигурни, че оформлението на етикета и посланието на продукта ще стигнат до потенцялните клиенти. Както по горе бе споменато – цената и етикета са нещата по който можем да се ориентираме за даден продукт на претрупаният щанд следователно етикета е почти толкова важен за избора на даден продукт колкото и цената.

Ние от печатница Булгарресурс подхождаме с внимание към всеки клиент или клиентско запитване и сме готови да изготвим за Вас индивидуална оферта според вашите нужди и изисквания.

Може да ползвате нашата онлайн форма за запитвания или да позвъните на телефон 0888/ 22 30 37.

Етикети: етикети, изработка на етикети, печат на етикети, рекламни етикети, софия

Публикувано на 10.04.2011 в 0:51 в категории Актуално, Полезно. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.

Коментарите, pingback и trackback са забранени.