Чудото…

3
Добави коментар
chudoto
chudoto

Винаги има време да си кажем по няколко истини. Понякога човек ги казва директно, а друг път индиректно… зависи от случая. Но тук няма да си говорим за онези истини, които трябва да кажеш на приятелката ти, или на съседа, ами ще става въпрос за всеобщи истини, за които много малко хора се сещат. Ето и някои от тях.

Винаги съм казвам, че човек, който говори много, говори много глупости. Може би ще се сетите за мен, но в такъв случай защо изобщо ми четете блога?

Всеки иска да иде в рая, пък на никой не му се мре… факт! Това, освен че е истина, е и парадокст, който мъчи много люде, надяващи се на по-добър живот след живота. (как звучи само, а?)

Още една истина: точното име на певицата, позната като Есил Дюран, е Исмигюл Дуран Наим. Айде помисли пак дали те кефи, или не!

България се „обърна“ на Запад, което обаче означава, че задните ни части сочат Турция. Гадините само това чакат и наводниха телевизиите с техните сериали, целящи да станем съпричастни към фалшиви драми и по този начин да си кажем „абе… не са лоши хора турчолята“. Да, ама не! Ние си знаем най-добре колко си ги мразим тези изроди. Поредната истина.

Единственото нещо, с което човек може да прекали и да не му се отрази зле е секът. Замислете се за всички хубави неща на света, които човек може да консумира… сега си представете да прекалите с тях. Никога не излиза нищо хубаво от цялата работа. Сексът, обаче е такова нещо, с което и да прекалиш нищо не може да ти стане на организма. Доказана истина!

Колкото повече хора има, толкова по-бързо ще се свърши работата и толкова по-експедитивно ще се почне да се пие ракия. Истина! Но подбирай хората, които да вършат работа… не всички, които могат да работят са достойни да ти барат ракията!

Всеобща истина е, че да се прави тройка с двама пича и една булка е тъпо. Чукаш и гледаш патката на другия… Ай мани се от тука, бе!

Единственото нещо, което няма да се развали с течение на времето е меда. Споко… купи си го сега – яж го след 2 години 🙂

Всички тъпи хора се влияят от рекламите. Прост си и затова вместо да си направиш сам преценка за нещо ти вземаш тази на хората, които искат да ти пробутат продукта (или услугата си), за да ти земат някой друг лев. Пак истина!

Енио Мориконе е най-великият съвременен компoзитор!

Любовта е най-красивото бижу, което клоунът в цирка носи на ръката си. Той се прави на палячо, мисли си, че всичко, което прави е красИВО и страшно добро, а отстрани всички се смеят и гледат шоу. Затова и клоуните имат нарисувана сълза на бузата.

Ето и още няколко кратки истини:

Всеки иска пари, а на никой не му се работи. Всеки иска да има хубаво тяло, на никой не му се полагат усилия. Всеки иска да получава повече любов, отколкото да дава. Всеки иска да успее в живота, но само на някой им минава номера. Всеки може да дава акъл, но не и да слуша другия. Всеки може да открадне, но всеки избягва това действие. Всеки иска да е като мен, но никой не може…

Мусака Феревер!