Създават порода куче, 7 пъти по-умно от човек

44
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Куче, седем пъти по-умно от най-умния човек, ще бъде селектирано от хората, които за последно измислиха безполезната твар лабрадудел – кръстоска между лабрадор и пудел.

 

„След като само с няколко смесвания от породи може да се селектира ново куче с определена способност – ловец на лисици, водач за слепи, убиец на бикове или кренвирш, решихме да селектираме порода, която е седем пъти по-интелигентна от човек. Тя ще понесе отговорността да управлява планетата вместо нас, които ще си играем с по-малоумните кучета и ще ядем чипс“ – изстреля на един дъх организаторът на облагородяването на кучешкия геном.

 

Очаква се породите, които бъдат въвлечени в процедурата, да включват немска овчарка, диво куче динго и никакви булонки, тъй като те са малки, тъпи и безполезни. Една от основните цели е новата порода да има развит палец, с който да може да хваща неща, защото онанизмът ще позволява да смъква напрежението и да не се разсейва толкова много от важните държавнически дела.

 

„Пък ако не се получи някакво успешно куче, ще го изритаме на улицата да го хранят разни олигофрени и да хапе разни други.“ – обясни кучешкият д-р Франкенщайн какво следва при евентуални негативни резултати.

 

Zhelyo