Ходжа лечител си имал Мадан, развалил магия и на Петър Стоянов

4
Добави коментар
Smolyan
Smolyan

Алейдин Тахиров гледа на свещената книга Коран, лекува болести, открива и разваля магии, но не прави такива. Той е най-младият ходжа в България. На 32 години, роден е в с. Бенковски край Златоград, но от 10-ина години живее в гр. Мадан, Смолянско, и както сам казва – „зет на къща съм“ – живее в дома на съпругата си, с която имат две деца. Завършил е ислямско духовно училище в Русе и Шумен през 1999 г. Вече 11 пъти идва в областния център на Пиринско и приема хора с болки и проблеми да им помага, съобщава в. Струма.

Ето и интервюто публикувано във вестника:

– Г-н Тахиров, кога разбрахте, че имате дарба, с която трябва да помагате на хората?
– През 2002 г. Оттогава помагам на хората животът им да стане по-хубав и щастлив. Гледам чрез Корана и лекувам. Започвам от миналото, през настоящето и бъдещето, гледам за работата, мога да кажа кога ще се ожени човек, ако не е семеен. Виждам, ако е направена магия, и мога да кажа кога и от кого е направена, включително и първата буква на името му, дали е мъж или жена и горе-долу на колко години е, както и дали има роднинска връзка. Знам, че това е много отговорно, често е уморително и психически доста натоварващо, но с времето човек свиква.
– Все пак в ХХI век сме, правят ли се в Югозападна България още магии? Откривали ли сте такива?
– О, да. За съжаление се правят, и то много, предимно от близки хора. Мога да го докажа с не един пример. Наскоро на човек от кв. “Еленово” в Благоевград, който дойде при мен за помощ, открих магия в гаража му. Бяха две малки сапунчета с набити топлийки в тях, помежду им бяха сложени нокти и утайка от кафе, всичко това омотано в хартия, вързано с черен конец и омотано с тиксо. Магията бе от ден на ден бизнесът му да удря на камък и да фалира, а с него и семейството му да се разпадне.
В кв. “Ален мак” имаше магия под матрака на спалнята на други хора. В село Бараково арабски муски имаше във възглавницата на жената, а тя, горката, от ден на ден слабеела и лекарите не можели да открият причината. За щастие навреме открих магията и в момента тази жена се чувства доста по-добре, обажда ми се на няколко пъти да ми благодари.
Много страшна магия намерих в Кочериново на младо момче, още като му гледах чрез Корана излезе, че е катастрофирал няколко пъти, и те го потвърдиха. Мъж от Симитли се ожени, след като развалих направена му преди години магия за безбрачие. На 2-3 пъти стигал до венчилото, но в последния момент все нещо се проваляло и така и не можел да създаде семейство.
Често ме викат да развалям магии по Гоцеделчевския и Сатовчанския край при нашите българомохамедани в селата Сатовча, Вълкосел, Мусомища, Хаджидимово. Намирал съм магии в Разлог, Добринище…
– Напоследък доста пътувате заради работата си, семейството как приема отсъствието Ви?
– Семейството ми ме разбира, а и аз се старая да балансирам нещата и да не отсъствам за дълги периоди, а за по няколко дни. Реших, че по-добре аз да пътувам, когато имам обаждания със заявки за прием, за да спестя на хората в беда и с проблеми поне пътните разходи до Мадан и обратно. За да знаят къде и кога приемам, реших, че е най-удобно да пускам обява във вестника, а напоследък много хора ме търсят и по интернет. Ако някой се съмнява в способностите ми, веднага може да провери в глобалната мрежа какво пише за мен и какви са отзивите от хора, на които съм помогнал – не се крия и всякакаква информация е напълно достъпна за всички чрез интернет.
– Казахте, че гледате и разваляте магии, а лекувате ли?
– Точно така – гледам и развалям магии, и дебело искам да подчертая, че не правя магии! Не искам един ден Всевишният да накаже мен, семейството и децата ми заради другите. А за лекуването – да, лекувам болести, за които често и лекарите не могат да помогнат. Лекувам алкохолизъм, страст към хазарт, наркотици. Мога да ги откажа от порока, но човекът не трябва да знае.
Имам доста успехи, последният ми случай бе в Сандански – младо момче, наркоманче. От 2 години младежът не е докосвал дрога. 41-годишен мъж, доскорошен пияница, от 8 месеца не е слагал капка алкохол в устата си, след като жена му ме потърси. Помагам успешно на семейства при бездетие, имам такива случаи в Белица, в Петрич, Горна Оряховица, Тетевен. Семейството от Горна Оряховица, което от 8 години чакаше рожба, имат си момиченце. Лекувам ги с Корана, правя муска, която се слага във възглавницата на човека с проблем.
Не мога да помогна при ракови заболявания и при диабет. Ако установя, че това е проблемът на човека, дошъл при мен за помощ, пращам го на лекар и казвам, че не е за мен. Не съм самозванец, нито от хората, които лакомеят за пари, искам само да помогна.
– Има ли сред тези, на които сте помогнал, известни личности?
– Има, разбира се. В Благоевград идвам вече 11 пъти и ме търсят работещи в съда, общината, болницата, учителки, магазинерки, обикновени хора, и всеки идва с проблема си, не от любопитство. А иначе при мен са идвали бившият президент Петър Стоянов, Глория, Николина Чакърдъкова, Поли Паскова, Милко Калайджиев, Николай Славеев, Росица Пейчева и още много други, включително и лекари от “Пирогов”.
– Има ли такива, които Ви се подиграват?
– И такива има. Една жена от Банско многократно ми звънеше в период от седмица от различни телефони и непрекъснато ми повтаряше “Запиши ми час”, а не идваше, явно искаше да ме разиграва или подиграва. Преди няколко дни друга жена от Банско, оказа се нейна комшийка, ми каза, че синът й катастрофирал и лежи в болницата със счупен крак. Но така е навсякъде, “стадо без мърша не може”.
– На какви цени работите?
– Работя чрез свещената книга Корана и ме е страх от харам – незаслужени пари. Но тъй като пътувам от около 300 км и имам разходи както за път, така и за нощувки, да не говоря за храна, взимам минимално. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми – като Светлина, Ахмед ходжа, Адем ходжа, Шариф ходжа от Варна, Мария Маглова, Мария Асенова, Атина…
При тях едно гледане струва от 100 до 200, 300 лв., а за разваляне на магии взимат от 1500 лв. нагоре, та дори до 5000 лв. А и връщат човека по няколко пъти да му вземат още и още пари. При мен такова нещо няма, аз работя на няколко пъти по-ниски цени и развалям магиите от раз, защото човек един път се ражда и един път умира. Заедно с развалянето на магията правя и защита, за нея не се плаща нищо допълнително и давам гаранция, че в следващите 7 години човека не може да го постигне нищо лошо.
– Какво бихте пожелали на читателите на “Струма”?
– Бих искал на всичките ви читатели, на бившите и бъдещите си клиенти и на всички хора да пожелая от здраве и късмет да не се отърват, да сме живи и здрави, да не си завиждаме и да не мислим един на друг лоши неща. Защото проблемите на хората идват от завистта и лошотията един към друг. Има една показателна за това поговорка: “Защо ти да имаш, а аз да нямам, защо да си ти, а да не съм аз”?

Сподели във Facebook

Още в:
Под лупа

Нямате право да публикувате коментари в момента.