TIME 4 DESIGN: Декорация на детска стая за момченце

38
Добави коментар

Ако сте като повечето родители, вие сте може би сте прекарали много време да мислите за декориране на стаята за малкото си дете дори още преди да се присъедини към семейството. Докато зайчета са сладки, а плюшените мечета са скъпи, може би Вие искате нещо по-различно за спалнята или за стаята за игри.

Bug’s Life (Животът на буболечките)Пчели и мравки, жаби и влечуги и други създания на природата често улавят вниманието на детето.

Любими животни Кое момченце не би се зарадвало на стая с акцент върху любимия му домашен любимец? Дали това е куче или котка, птица или змия, като се използва тази тема, ще можете да направите за своя син (и неговия домашен любимец) страхотно кътче. Не забравяйте да сложите много снимки на сина си и неговия най-добър приятел из стаята и се уверете, че сте разпъснали достатъчно плюшени животни навсякъде.

Сафари За детска стая с интериор приличащ на сафари Ви трябват цветни рамки с животински мотиви,тапети с краски от джунглата и щипка въображение. Вземете сламена шапка, мрежа за пеперуди и бинокъл за да допълните атносферата. Таванът може да се боядиса като небе със слънце, а стените да се нарисуват като гъста джунгла… Едни добре избрани изкуствени цветя могат да са подходящи „лиани“ увити около леглото или лампата.

Състезателни коли За стаята със състезателни коли, трябват черно-бели знамена на каре, както и финална линия. Намерете килим с автомобилна писта. Леглото автомобил може да бъде забавно, а ако не е възможно, може просто да украсите стените с апликации на любимите коли. Добавете снимки в рамки или календари или плакати на състезателни коли, и осигурете тесни рафтове за показване на колекциите с колички.

Космическо пространство Осигурете на детето си си пътуване до звездите с помощта на космическа тема. Едно легло с вид на ракета, небе (таван), обсипано със звезди, люлеещ се стол могат да увлекат детето да си помечтае да достигне звездите. Можете също да нарисувате планети или да купите такива, които да Висят от тавана. Армия или морска пехота Ако татко е на служба,а вашето момченце може да се зарадва на стая боядисана в камуфлажни униформи и оборудвани с резервоари и пустинни цветове.

Спорт От футбол до баскетбол и т.н., спорта е тема, която се харесва.Разберете кой е предпочитаният спорт и отбор на сина Ви. Боядисайте стаята в цветовете на любимия отбор на сина ти. Изберете тематични килими, мебели, легла и каквото може още.

Филмови или анимационни герои Независимо дали вашият син е бил пленен от Мики Маус,Аладин, Цар Лъв, Играта на играчките или Скуби Ду – най-вероятно ще бъдете в състояние да намерите спално бельо, лампи и други декоративни елементи, които да използвате за тези теми. Кърпи за баня и играчки ще бъде лесно да добавите.

Пирати Историята на Питър Пан може да вдъхнови творчески родителите да се изработят чудесна стая. Момчетата заинтригувани от идеята на пиратите ще заобичат стаята със синият океан, корабът със стълбове, страничните отвори, мрежи, естествено съкровище, кутии, и тайни скривалища за игра.

Рицари и замъци Артистичните родителите могат да измайсторят стени или цял замък у дома, със всичките красиви стенописи, синьо небе – една наистина запомняща се стая. Използвайте темата „меч в камъка “ или „Камелот“ за вдъхновение.

Динозаври Стилизирана или с реалистични и свирепи динозаври, идеята за тови тип обзавеждане става все по-популярна.

Каквото и да изберете за обзавеждането на детската, убедете се първо, че на детето на истина му харесва идеята за избраната тема на интериора. Често пъти ентусиазираните родители купуват играчки и мебели докато не се окаже, че всичко е затрупано и с часове търсите любимата топка или играчка. Уверете се, че не сте се затрупали с мебели и има достатъчно място за игра за вашият наследник.

Успех с обзавеждането! Бианка Пеловска