Съвети за отслабване

2
Добави коментар
hestia
hestia

Направете си домашен шейк за отслабване

Отслабване и шейк

Ако решите, че шейковете за отслабване, които се продават по магазините са твърде скъпи и не сте сигурни в това какво съдържат, защо не си направите шейк у дома. Домашно приготвеният шейк за отслабване е един от най-полезните начини за отслабване, защото всеки може да ги прави по начин, който му харесва.

Просто, но здравословно

Домашно приготвеният шейк за отслабване се прави лесно, защото не изисква голямо приготовление или продължително приготвяне. Когато използвате плодове или зеленчуци като основна съставка за шейка получавате здравословна доза от витамини и минерали. Освен това може да замести дори някое основно хранене.

Основни съставки

Състава на вашия домашно приготвен шейк за отслабване зависи от това от какви съставки се нуждаете. Кои са основните съставки, които можете да използвате?

Плодове
Помагат да се освободите от токсините и доставят полезни антиоксиданти.

Кисело мляко или нискомаслено прясно мляко
Необходимата доза витамин Д и калций

Протеинова смес
За по-добро храносмилане и за да бъдете сити по-дълго време.

Други съставки
Допълнителни добавки и витамини могат да бъдат добавени към вашия домашен шейк за отслабване.

Ползите: витамини и минерали

Пресните домашни шейкове за отслабване са чудесен източник на витамини и минерали, които се свързват с ензими и конезими. Витамините помагат на ензимите да действат по-добре и да са по-ефективни.

Ензимите и отслабването
Ензимите действат като катализатор за някой основни химични реакции извършващи се в и извън тялото. Те да важни за правилното храносмилане и правилния метаболизъм.