Светла Иванова в MTV

60
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

С аромат на „Любов и кафе” е тази седмица MTV. Ремиксът на едноименната песен на Светла Иванова е българското ни участие в World chart Express на MTV. Благодарение на Zonemedia – представителството на MTV, Европа – Светла Иванова за пореден път триумфира в класацията на музикалния гигант. Така тя става изпълнителката с най-много – 5 излъчвани песни там. В събота може да включите телевизорите си на музикалния канал. Точно в 9 ч. (българско време), на 9-то място – една позиция преди Шакира е българската ни представителка.

Преди две седмици песента по музика на Момчил Колев, аранжимент на Георги Станев и Иво Чалъков (Gravity Co) и текст на Ивайло Вълчев превзе първите места в малкото останали родни класации. Видеоклипът е дело на Васил Стефанов, а ремиксът на Борислав Бояджиев – DJ Bor4e.

Светла е готова с десет песни от новия си албум, който ще излезе наесен. В момента репетира за завръщането си на клубната сцена с група.

В началото на лятото изпълнителката обеща да ни накара да танцуваме на нов летен хит от предстоящия й албум, който е в типичния за нея денс стил.

За избора на следващата й песен можете да помогнете и вие, като гласувате в новия й сайт: www.svetlaivanova.com или в анкетата на официалната й страница във фейсбук.