Чистене на вируси, почистване от вируси, изчистване вируси | Компютри поддръжка

11
Добави коментар

Чистене на вируси

Чистене на вируси от експерт. Гарантирани резултати. Сериозен професионален опит.

„Кали Електроникс“ ЕООД е фирма специализирала години в чистене на вируси от заразени компютри и възстановяване на сривове причинени от вируси. Почистването от вируси и злонамерен софтуер е много сериозно предизвикателство. Възстановяването на причинени от вируси щети е задача, която малцина биха успели да завършат успешно. За разлика от конкурентни фирми обаче ние може да се похвалиме с много висок процент на успеваемост при разрешаване на тежки проблеми и причинени щети от вируси.

Много често се подценява вредата и сериозността на щетите от  вируси. Какво е важно да се знае по отношение на вирусите? Най-важното е да не се стига до заразяване на компютъра. Превенцията от заразяване с вируси и злонамерен софтуер обаче не се крие само в антивирусната програма, която е инсталирана на компютъра. Разбира се и това има своето значение. Има обаче редица други фактори, които имат отношение към ефективната защита на компютъра.

Ето защо препоръчвам периодично извършване на профилактика на компютъра, с цел максимална защита срещу всякакви вирусни атаки. Една от основните дейности на „Кали Електроникс“ по отношение на компютърната поддръжка на фирми и офиси е именно редовната профилактика, касаеща добрата защита от вируси и злонамерен софтуер. Почистването на вируси се извършва на място при клиента при предварително записан час за посещение. Почистване на вируси и профилактика на антивирусната защита извършваме в офиси, фирми, по домове и други обекти. Гореща линия за връзка при проблеми с вируси е 0894 700 233. Уточнете проблема с IT експерт Димитър Георгиев и запишете час за посещение. Не се оставяйте на вирусите! Те не прощават …