Поли Генова обратна? По-добре наркоманка

7
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

събота, 21 май 2011 г. 10:47 ч.

Ровейки тези дни из необятните български светски сайтове попаднах на една новина, която предизвика лека ехидна усмивка в мен.

За какво иде реч? Ами оказа се, че нашият „евровизионен терминатор“ Поли Генова, известна с това, че „разби“ конкуренцията в Дюселдорф пропускайки финала, бе дагмосана като обратна. Не, че това е изненада, но пък Поли е някак ново лице за шоубизнеса ни и още не бе оцапана подобаващо. А това е пропуск на светските лъвове, който моментално бе поправен дни след „успеха“ на г-ца Генова, на европейското първенство по пеене и музика в Германия. И както си му е редът, за вероятна нейна креватна партньорка моментално бе заподозряна бившата „Биг брадър“-ка – Божидара Бакалова. А защо Божидара? Ами просто е. Когато си се целувала в ефир с русото чалга-торнадо Камелия (развяла флага на международният педалски интернационал в клипа си „Никотин“), е неизбежно да станеш икона на „обратна“ България.

Естествено, Поли моментално опроверга тази информация, която бе разпространена от обичайния източник пожелал анонимност. В думите и обаче, някак не забелязах да е с особено накърнено хетеросексуално его. Може би, това е заради „доброто представяне“ в Дюселдорф, което нашата критика гали като с перце в сравнение с гръмките ни провали на „Евровизия“ от последните 2 години в лицето на Човекa глас – Красимир Аврамов и Мирослав „Каризмата“. Може би, това е патентованото през 80-те от бившия ни първи (Тодор Живков)…. снишаване, снишаване, снишаване….. докато мине бурята. Може би, е оазис на спасението от яростта на критиката за Поли и продуцентите й. За тях днес е супер да се пишат глупости за личния й живот, а не за уж орязаните и криле от „стара“ Европа на конкурса на всички конкурси. Поли все пак е комерсиален продукт, който има нужда от популярност, за да изкарва пари, а не от унищожение, както стана с Краси Аврамов и Миро след туристическите им воаяжи до Москва и Осло.

Погледнато от комерсиална гледна точка Поли Генова и хората около нея не бива да се сърдят на такива информации. Причината: В предните 10-ина години се доказа, че за един амбициозен артист-изпълнител в България, никак не е лошо да го вкарат в отбора на меките китки. Кариерите на Миро „Каризмата“ и Азис са потвърждение на това правило. Поли видно е талантлива, но пък и явно такава сцена като тази в Дюселдорф, е много над нейните възможности. Очевидно е, че с нея български пробив на световната музикална сцена няма как да се случи. А участието ни в „Евровизия“, според тарикати като нас българите, би трябвало да доведе до такъв. И след като Поли няма как да се превърне в новата Лейди Гага е редно, да използва момента, за да се утвърди поне в България. Моментът за нея е идеален, защото мачкащата всичко чалга, трудно допуска някой да и вземе първенството на музикалната сцена у нас. А като част от визитката, такова участие, като това в Дюселдорф, създава друг ореол около всеки изпълнител. Който и да се дърви след това, моментално бива закован на стената с простите 3 изречения: „А бе, какво ми говирите вие? Аз съм пяла пред 200 милиона души. Кои сте вие да ме съдите?

Всъщност, ако Поли наистина е възмутена от тези информации за своята хомосексуалност и иска да ги опровергае реално и моментално да й припомним, че има и по-лесен начин. И този начин, така като гледам светската ни фауна, вече не се приема за толкова унизителен. Предлагам и да си хване един як мачо. Да си хвърлят един як секс. Да го запишат с хубава камера и клипчето „случайно“ да се появи в нета. Така всеки, който я слага в графа „хомосексуална“ млъква завинаги. Името й моментално троши рекорди след търсачките в интернет. Клипчето за дни става мулти-платинено по гледаемост, а тя засенчва с него дори…. Галена. Позитивите за нея ще са много повече от негативите. Чалгата ще бъде ударена в земята и поп-музиката в България ще вземе първенството. Поли ще стане по-известна сексуална мечка-стръвница от чалга-иконите, а песните и ще станат хитове, каквито и „Евровизия“ немо’й ги направи. Участията й ще скочат драстично и няма да има банкет на уважаваща престижа си фирма, която да не покани Поли, да извие глас специално за нея. Хонорарът й ще се изстреля в небесата, а това моментално ще докара симптоми на параноя у мозъчният чалга-тръст в Димитровград. Като капак на всичко, говорителят на българската естрадна и по-музика Васил Найденов ще тича да се снима с нея така, както не го е правил с Филип Киркоров и Алла Пугачова. Васко с удоволствие ще прегърне страстно Поли пред камерите на БНТ 1 и в изблик на щастие ще провъзгласи победата на нормалната музика над уродливата чалга. И следва една безумна радост, щастие, цветя….. пълна идилия.

Така Поли ще се наслаждава на тоталния си успех, а светската преса 100% ще намери начин да изкара някой лев от новата национална звезда, като потърси наличието на други пороци у нея. Наркотиците са перфектно решение, а интервю с личния й дилър, който е невъзможно да не бъде открит, ще свърши работа. По този начин Поли разбива конкуренцията с много на 0 (нула), а кариерата й в България ще върви супер. И никой няма да се сеща за това, че в средата на май’2011 година, тя се е провалила на някакво конкурсче с регионален характер в Дюселдорф, а някакви несретници в медиите са я компрометирали, като са я обявили за обратна. Дори няма да й се налага да кара пияна като Елена Петрова и Графа, за да дири внимание от медиите. Така Поли ще спечели обичта на лесно манипулируемата и непретенциозна публика, без да си мръдне пръста. А за да бъде докрай оригинална и за да натрие носовете на тези, които я обявеха за обратна, може да се изцепи след години като чалгаря Константин, който е известен с култовата си реплика: По-добре да ме смятат за наркоман, отколкото за педал!

Редакцията на BLIFE не винаги споделя мнението на своите коментатори.