Табелки за врата – стил и очарование за дома

2
Добави коментар

184

 
1
2
3
4
5

(273 гласа, оценка 4.98 от 5)

Табелки за врата 4.98 от 5 от общо 273 гласували.

Табелки за врата – стил и очарование за дома

Понякога на всички ни се е искало да променим нещо е дома си, но като че ли винаги ни е убягвало какво да бъде. Сменяме обзавеждането, изхвърляме старите килими, махаме старите картини от хола, но … все пак това не е достатъчно.

В този ред на мисли, най-добре е да потърсите нещо дребно и ефектно, с помощта на което може да направите голямо впечатление: табелки с имена! Поставени в офиса, в дома или където мислите, че е подходящо, тези дребни аксесоари внасят

нотка на персоналност към всеки интериор и екстериор.

 

Може това да не ви се струва толкова добра идея, но е хубаво да се замислите. Като погледнете вратите на етажа и какво виждате – еднакви врати. Дали са бели, кафеви, черни или друг цвят. Те са просто цветни врати и нищо повече. Една чудесна табелка на вратата ви може да промени цялостното впечатление на всеки посетител във вашия дом. Подобен добър ефект може да постигнете и за интериорните врати в дома ви. Просто използвайте фантазията си и намерете добър и сръчен майстор, който да ви изработи желаната от вас табелка. Алуминиеви или месингови – табелките не трябва да бъдат като типичните табели на административните офиси и кабинети.

 

Интересна и оригинална идея би било поставянето на табелка на вратата на детската стая. Накарайте вашето дете да се почувства специално, направете му табелка с неговото име, любимия му анимационен герой или друг мотив.

 

Независимо къде ще я използвате, красивата и изкусна табелка придава стил и персоналност на вашата врата. И не става дума само за изписаните имена, а и за дизайна, цвета и материала, от който е изработена табелката. Това е първото нещо, което всеки вижда, така че от вас и вашата изобретателност зависи първото впечатление за вашия дом.

 

Направете запитване