Абитуриентки? Олеле, майко!

9
Добави коментар
user24
user24

вторник, 24 май 2011 г. 13:16 ч.

Лесбийки! Това ли си помислихте, когато видяхте тези снимки, на които млади момичета разиграват сцена, подобна на онези, които виждате по XXL-каналите? Не! Това са абитуриентки!

Мис Абитуриентка бе поредният измислен конкурс на иначе симпатичната тв водеща Спаска Тетимова и един нереализирал се футболист, преквалифицирал се на модел – Мартин Йорданов. 

Неуморни организатори се оказват тези двамцата. За да сме по-точни, това са само малка част от мероприятията за красота, които двамата организираха напоследък – Мис Жена на България-Пролет (за нещастие ще последват и другите сезони – б.а), Мис Супер тяло на България (тук за щастие сезони няма), Мис Чикаго (чудно дали в Чикаго някой се е сетил за направи конкурс Мис София), Мис Private Girl, Мис Маска (това пък животно к’во е?), Мис Секси модел…. Уф!

Следват Мис Секси походка, Мис Чипо носле, Мис Дълъг бедър, Мис Малко ушенце, Мис Секси глезен, Мис Тънка талия… Втръсна ли ви? И на нас! 

Та, да се върнем на темата… Мис Абитуриентка бе избрана преди две вечери в столичен клуб. 

Умишлено пропускаме да ви информираме коя е победителката, тъй като смятаме, че да си носителка на подобна титла, едва ли е най-голямата гордост. По-скоро е нещо, с което трябва да се срамуваш, съдейки по развратните сцени, които са излъчили победителките в т.нар „конкурс“.

Ако наистина това са абитуриентките на България, то… олеле, майко!

BLife.bg