Най-дебелият човек в България смъкна 50 килограма

9
Добави коментар
reina
reina

Най-дебелият човек в България смъкна 50 килограма

Иван Тодоров вече тежи 270 килограма

Най-дебелият човек в България се казва Иван Тодоров и живее в село Златар, Шумен. Благодарение на кадърни диетолози той успял да смъкне 50 килограма. 350-килограмовият мъж в момента тежи 270 кг, съобщава в. „168 часа“.

Иван споделя, че има 2 големи мечти – да отслабне още и да си намери любяща жена. Смята, че е добър човек и казва, че бъдещата му половинка ще се чувства добре с него.

С горчивина си спомня за преди няколко години, когато цял ден стои на дивана вкъщи, понеже не може да се движи. Сега сам прави няколко крачки, но бързо се изморява.

Когато бил много млад, той спортувал. Обяснява, че е бил състезател по борба. Но за много кратко време удря 180 килограма, а след смъртта на любимата си майка изпада в много тежка депсията и резултатът е трагичен – бързо стига 350 килограма.

Най-дебелият българин яде един хляб на седмица, не се тъпче много, но и почти не се движи. Именно това е причината за огромния му проблем.

Тодоров има само 3 анцуга и една тениска, тъй като никой не шие дрехи в такива размери.

40-годишният мъж все пак не губи надежда и вярва, че един ден ще отслабне достатъчно, за да започне да води нормален живот.
бутони към социални мрежи

ВАЖНО: Ако публикацията Най-дебелият човек в България смъкна 50 килограма ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: