Мъжки и дамски часовници

1
Добави коментар

Мъжки и дамски часовници

оригинални ръчни часовници на супер цени. Швейцарски, спортни, силиконови часовници онлайн!

Часовниците са стока, добре позната и необходима на хората. Всеки се нуждае от часовник на ръката си, за да се ориентира във времето, за да не закъснява за срещи и тн. Часовникът е отрит преди хиляди години с единствената цел да се отмерва времето, първоначално хората са използвали слънцето като ориентир за времето, хвърлената от него сянка им показвала, коя част на деня е. Нуждата от ориентация и за измерванет на времето е предпоставка за прогреса и развитието на часовникаството. Следващите часовници, които се появили били пясъчни, механични, електронни и тн.

Днес часовниците са мода и голяма страст на много хора по света, носим ръчни часовници, по-скоро заради добрият им дизайн, а не заради функционалното им предназначение (всеки гледа часа на мобилния си телефон).

Най-популярните марки часовници в България са Q&Q и Casio, те предлагат разнообразни модели часовници на досъпни за пазара цени. Марките произвеждате спортни, класически и елегантни мъжки и дамски часовници със стомамени, силиконови или калчукуви верижки, кварцов механизъм, водоустойчивост и удароустойчивост и всичко това на цени от 25лв – това прави касио и Q and Q най – популярните брандове часовници унас.

Casio произвеждат и изцяло спортно насочена  серия часовници, наречена G-SHOCK. За тази им спортна линия е характерен груповатия дизайн, силикона като материал, многот функции и здравината на тези часовници.

Кои са скъпите марки чаосвници?
ArmaniVersaceD&GCalvin KleinDNKYEsprit
Обувки, които да отиван на вашия часовник
Освен часовника на ръка си, всеки има нужда от добре изгледжащи обувки, коидо да подхождат цялостно на тоалета му. Разгледайте нашия електронен магазин за обувки – obufki.com.