Спортна асоциация МВР – Новини

4
Добави коментар
svetlio1
svetlio1

Републиканско първенство по куадратлон таекуондо за купа „Перник”

вторник, 31 март 2015

 

На 28-ми и 29-ти март 2015 г. в спортна зала „Борис Гюдеров“, гр. Перник се проведе републиканско първенство по куадратлон таекуондо за купа „Перник”. Организатори на мероприятието бяха: „Спортна асоциация – МВР“, Община Перник, Централен полицейски таекуон-до клуб и Българска асоциация по таекуон-до.

В състезанието, което е част от програмата „Млади приятели на полицията“ взеха участие 278 състезатели от 26 спортни клуба във възрастовите групи: деца (6-13 години), юноши и девойки (14-17 години), мъже и жени (над 18 години)/ в индивидуалните дисциплини: форма, спаринг, специална техника и силов тест.

Г-н Венцислав Игнатов – председател на Българска асоциация по таекуондо приветства участниците, а първенството беше открито от комисар Иван Младенов – генерален секретар на „Спортна асоциация – МВР“

Крайно комплексно класиране:

1. ЦПТК – 97 СОУ

2. ЦСКА – 128 СОУ

3. НСОУ – София

Снимков материал може да разгледате тук .

Видео запис може да гледате в канала на „Спортна асоциация – МВР“ в livestream на адрес: http://www.livestream.com/samvr

 

Kвалификация за световно полицейско първенство по стрелба

понеделник, 23 март 2015

На 27.03.2015г. на срелбището на „Академия МВР“ се проведе квалификация за определяне състава на представителния отбор на МВР по срелба, който ще представи ведомството в Първото световно полицейско първенство по стрелба със служебен пистолет.

В квалификацията взеха участие служителите показали най-висок резултат в състезанията на МВР по стрелба през 2014г. Световното първенство ще се проведе в гр. Будапеща, Унгария от 04 до 07 май 2015г. Състава на отбора е от четирима служители.

Резултатите може да видите тук .

 

 

Републиканското първенство по ски алпийски дисциплини и биатлон за служителите на МВР

събота, 21 март 2015

От 16 до 19 март 2015 г. в гр. Банско се проведе републиканското първенство по ски алпийски дисциплини и биатлон за служителите на МВР.

При отлична организация на писта „Добринище“ под връх Безбог бяха проведени дисциплините слалом и гигантски слалом, а на „Бъндеришка поляна“ дисциплината биатлон. В първенството взеха участие 72-ма състезатели от 15 спортни клуба. Най – добре се представиха състезателите на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, които спечелиха отборните титли в двете дисциплини.

Наградите на победителите бяха връчени от г-н Стойчо Баненски, заместник-кмет на Община Банско, г-н Христо Разсолков, заместник-директор на ОДМВР Благоевград и г-н Иван Младенов, генерален секретар на „Спортна асоциация – МВР“.

Снимков материал може да разгледате тук .

 

Републикански турнир „Освобождение“ по стрелба с пистолет за служители на МВР, Бургас 2015

сряда, 11 март 2015

В периода 04-07 март 2015 г. в гр. Бургас се проведе традиоционният турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Освобождение“. В него взеха участие 88 служители от 17 дирекции от цялата страна.

На официалното откриване на турнира присъстваха директорът на ОДМВР-Бургас – г-н Калоян Калоянов и председателят на общинския съвет на Община Бургас – г-н Костантин Луков.

Служителите премериха сили в упражнения от динамичната стрелба, които включваха стрелба от изправено положение, стрелба от коляно и изтегляне на неутрализиран колега зад прикритие.

Снимки от събитието можете да видите тук.

 

сряда, 04 март 2015

„Спортна асоциация-МВР“ поздравява всички свои членове и съмишленици, както и всички служители на МВР и всички граждани с 137-мата годишнина от Освобождението на България. Честит 3-ти март!

 

VII открито първенство по Куадратлон таекуон-до за купа „Левски“

понеделник, 16 февруари 2015

На 21 и 22 февруари 2015 г. в спортна зала „Инж. Янко Янков“ се проведе VII открито първенство по Куадратлон таекуон-до за купа „Левски“. Организатори на
мероприятието бяха: „Спортна асоциация – МВР“,Община Елин Пелин, таекуон-до клуб „Левски“, СК „Левски“, „Централен полицейски таекуон-до клуб“ и Българска
асоциация по таекуон-до.

Състезанието, което е част от програмата „Млади приятели на полицията“, се проведе под патронажа на кмета на община Елин Пелин г-н Йордан Йорданов. В надпреварата взеха участие 249 състезателя от 25 спортни клуба / деца (6-13 години), юноши и девойки (14-17 години), мъже и жени (над 18 години)/ в индивидуалните дисциплини: форма, спаринг, специална техника и силов тест.

На официалното откриване на първенството присъстваха г-н Иван Младенов – генерален секретар на „Спортна асоциация – МВР“, г-жа Лидия Димитрова – младши експерт отдел образование и култура към Община Елин Пелин, г-жа Димитринка Симеонова старши експерт отдел образование и култура към Община Елин Пелин, г-н  Нако Наков – директор на СОУ Христо Ботев – с. Горна Малина, г-н Венцислав Игнатов – председател на Българска асоциация по таекуондо.

Крайно комплексно класиране:

1. ЦПТК – 97

2. НСОУ – София

3. ЦСКА – 128 

 

Видео запис може да наблюдавате в канала на „Спортна асоциация – МВР“ в livestream на адрес: http://www.livestream.com/samvr

Снимков материал може да разгледате тук.

 

<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>Резултати 1 – 6 от 152