Поддръжка на PHP 5.3 | Информация за хостинг услугите на Jump.bg

9
Добави коментар
unufri
unufri

От доста време насам един от най-популярните програмни езици за уебсайтове – PHP получи доста голям ъпгрейд в своята версия. PHP 5.3 с неговите многобройни промени и новости навлезна в употреба при доста уебсайтове и CMS-и. Във връзка с това, ние въведохме PHP 5.3 при всички наши хостинг услуги, включително и при споделен хостинг.

Превключването от PHP 5.2 на PHP 5.3.6 става изключително лесно за броени минути. За целта трябва да посетите Вашия cPanel -> PHP Конфигурация:

 

 

За да превключите своята версия, единственото което трябва да направите, е да изберете опцията PHP 5.3 от следващото меню, и да натиснете бутона „Промени PHP версия“:

 

 

Имайте предвид, че въпреки че PHP 5.3 съществува от доста време насам, някои от Вашите приложения и уебсайтове може да не работят коректно. Това се получава поради факта, че има известни промени в програмния език и неговия синтаксис. Например, WordPress е съвместим с PHP 5.3, но много от писаните преди време плъгини за него няма да работят правилно под новата PHP 5.3 версия.
Google+

Поддръжка на PHP 5.3

5.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

1 vote, 5.00 avg. rating (99% score)

Category: Споделен хостинг Етикети:php 5.3, php 5.3 cpanel, поддръжка на php 5.3