Хотели в Обзор. Карта на Обзор

2
Добави коментар

В Обзор има хотели за всеки вкус и джоб
Много хотели се построиха в Обзор, готови да посрещнат своите гости и да им създадат условия за едно приятно прекарване.
Местните жители преустроиха своите домове в къщи за гости. Спокойно и уютно можете да прекарате почивката си там. Стаите са обзаведени без лукс, но с удобства. С тераси разполагат почти всички стаи, където можете да се порадвате на морския бриз и на красивата гледка. Затревените дворчета има детски кътове, можете сами да си приготвите скара на барбекюто в двора в импровизираната лятна кухня. Къщите имат предвидено и място за вашия автомобил.
В Обзор можете да се настаните и в хотел, средна класа, такъв е хотелски комплекс Нанев. Хотелът предоставя 4 апартамента на своите клиенти, 14 стаи с две легла, 2 стаи с три и две стаи за по-големи семейства. Стаите са луксозно обзаведени, с хладилник, сателитна телевизия и телефон. В ресторантът на хотела можете да се нахраните на открито или при лошо време в закритата част. Сауна, фитнес, панорамен басейн и всичко това в центъра на Обзор само на 200 метра от плажа.
Друг хотел в близост до плажа е построения през 2008 година хотел Акрис. Невероятна гледка се открива към морския бряг от една страна и към възвишенията на балкана от друга. Хотелът разполага с двойни, тройни  стаи и няколко апартамента. Всяка хотелска единица има тераса с чудесна панорама и всичко необходимо за една прекрасна ваканция – ресторант,безплатен паркинг, кабелна и сателитна телевизия, климатик. Това е едно от най-приятните за отдих места в Обзор. Домакините са много мили и любезни, винаги готови да угодят на капризите на своите гости.
Ако сте любител на лукса, в Обзор също има и четиризвездни хотели: Апарт Бийч Резорт, Хотел Мирамар, Сънрайз и други.
Искате всеки ден да усещате морския бриз още щом отворите прозореца. Хотел Мирамар е точно за вас. Той се намира на морския бряг на Обзор, нов, модерен, предлагащ удобства и лукс. Хотелът предоставя 465 стаи 35 студия и апартаменти. Апартаментите се състоят от спалня с баня и всекидневна. Обзавеждането е удобно и красиво. Всяка стая  без изключение има изглед към морето.
Хотелът предлага на курортистите два ресторанта.Основният ресторант е огромен над 500 места и голяма тераса. Вторият ресторант е по-малък, обзаведен е в традиционен български стил. Лоби бар, снек бар, бар басейн, нищо не липсва.
Има и зала за провеждане на семинари и конференции, оборудвана със сцена и съвременна видео и звуко озвучителна техника.

Суетните дами могат да се разкрасят в салоните за красота на комплекса, за прическата ще се погрижат във фризьорския салон. Има и условия за спорт: 3 открити басейна, 1 закрит басейн, фитнес зала, игрище за плажен волейбол, футбол и баскетбол.

Големите хотели в Обзор, в това число и Хотел Мирамар предлагат пакетната услуга, наречена All inclusive. Какво включва това? Рано сутрин се предлага шведска маса са разнообразни храни и топли напитки. В 10 часа континентална закуска. Разбира се обяд с вкусни специалитети, приготвени в ресторанта на хотела. Не само за децата има следобедна закуска и напитка по избор. Тъй като вечерята е рано от 18 до 21 часа, се предлагат късни закуски от супи, снаксове и плодове. От десет сутринта до един  часа след полунощ можете безплатно да консумирате местни алкохолни напитки от всички барове в комплекса. В Обзор се грижат не само за стомаха, а и за душата. Развлечение от всякакъв род се предлагат на гостите на града – анимационна програма за децата, шоу, жива музика, дискотеки и какво ли още не. Не е почивка в Дубай, но пък е ОК!