Хотели в Златни Пясъци. Карта на Златни Пясъци

1
Добави коментар

Освен чудно красива природа, златист плаж, чисто синьо море и свежи, гъсти гори гостите на Златни пясъци могат да се порадват на обслужване и лукс в един от многото VIP хотели на комплекса.
Един от тях е Хотел Империал. Хотел Империал работи целогодишно. Стаите са с изглед към морето, целият хотелски комплекс е напълно климатизиран. Разполага с квалифициран персонал, който е на ваше разположение 24 часа в денонощието. Предлага сейфове за вашите скъпоценности и ценни вещи, пералня, гладене,платен паркинг. Тук ще се погрижат и за вашата прическа. Млади и талантливи коафьори работят във фризьорския салон на хотела. Достъп до Интернет имате навсякъде, можете да наемете кола и да ползвате услугите на банковия офис. Хотел Империал е чудесен за провеждане на конференции,приеми, бизнес срещи и празнуване. Бизнес залите са оборудвани с съвременна мултимедия и аудио и видео техника. Осветлението е локално и местно. Той може да задоволи и най-капризните клиенти  на Златни пясъци. В голямата конферентна зала обстановката е изключително приятна и делова, има възможност за едновременен превод на 6 езика. Друг луксозен хотел в Златни пясъци, който не затваря врати дори и през зимата е Хотел Адмирал. Разположен е в самия център на курорта, на 20 метра от плажната ивица. На една крачка разстояние е от всички атракции на комплекса. Зареден е с жизнена и приятна атмосфера. Веднъж потопили се в нея, се връщате отново. Една оградена с жив плет пешеходна алея ще ви заведе до плажа.

Хотелът разполага с около 300 стаи, 11 стандартни  апартамента и 20 Junior апартаменти. Внушителната сграда на хотела е на 7 етажа, 3 асансьора бързо и безшумно ще ви транспортират до желаното от вас място. Статиите са оборудвани с много удобства: климатична система, която можете да управлявате по ваше желание, сателитна телевизия, мини бар, сешоар и чудесен балкон. Почти всички стаи на хотела имат гледка към морския бряг. На масичката на балкона можете да послушате шума на вълните и полюбувате на чудната морска картина, простираща се пред вас.

Апартаментите Junior  са по-просторни от стандартните хотелски стаи, модерно обзавеждане с френско легло и всичко останало, необходимо за една пълноценна почивка.

На територията на хотела за вас работят администратори зад извитата и масивна рецепция. Носи се аромат на кафе от стилното фоайе. Два ресторанта с обособена зона за непушачи ви подканват с вкусни екзотични и местни деликатеси. Любителите на сладките могат да посетят виенската сладкарница и да опитат невероятно апетитните торти и десерти,приготвени от най-добрите сладкари. Открит, закрит басейн, сауна, солариум, модерно оборудвана фитнес зала и детски център, това са само част от предлаганото в хотела. Както хотел Империал и Хотел Адмирал е готов да стане домакин на симпозиуми, семинари и други бизнес събития.

Не липсват 4-звездни хотели в Златни пясъци: Освен Хотел Империал и Адмирал, може да намерите лукс и комфорт и в Хотел Марина Бийч и новия хотел Ривиера Бийч. Построен е през 2004 година, хотел Ривиера Бийч представлява седем етажна сграда с единични, двойни стаи и апартаменти. Всяка  една разполага с изглед към морето. Можете да послушате песента на птичките, сгушени в листата на дърветата в парка зад хотела. Посещението на Sky бара ви предлага незабравима чудесна панорамна гледка. От тук можете да наблюдавате и любувате на целия комплекс. Пред погледа ви се простира целия комплекс Златни пясъци със своя блясък и великолепие, точно както един хубав курорт в Турция