Страничката на Пламен

4
Добави коментар
pkolev
pkolev

Най-добрият стоматолог!

Бонжур,

Тези които ме познават знаят, че имам неистов страх от стоматолози, метални неща в устата ми и звука на високочестотната дрелка, приближаваща мозъка ми Тези които не го знаеха, вече го знаят. За моят страх от стоматологични услуги книги са изписани, даже и има единица за страхливост – 1 Пламен (въпрос на време е да я приемат в Si).

Тези дни (от около 16 май) ме боли зъб. Периода до днес 13-ти юни го изкарах в поднасяне на подаръци на болния зъб. То не бяха топли компреси, то не беше аулин, то не беше водка със сельодка. Не. Негова светлост Зъба не помръдна нито на йота – искаше си стоматолог. И така до днес.

Стоматолога, който да посетя, избрах на база най-различни критерии – от това като прочета името му дали ще помръдне в съгласие болния зъб, до това каква техника използва. Избора ми беше мъдър и правилен. За това пиша този похвално-рекламен пост.

Запознайте се с д-р. Ирена Аврамова (на снимката). Най-добрият стоматолог за мен! Пипа супер внимателно, обяснява всички подробности, търпелива е със страхливците като мен, на всичко отгоре докато човърка из устата може да се гледа Дискавъри… Най-хубавото от цялата работа е, че не изпитах никаква болка.

Горещо препоръчвам д-р. Ирена Аврамова като много добър стоматолог. Може да бъде открита на телефон +359-888-980693. Кабинета й е в Младост 1, а останалите подробности вижте в сайта й тук.

Поздрави,
Плам

PS. Добавих Google +1 бутона за оценка на страници. Дайте си гласа смело