Не са натирили Елена Станулова, накарали я да напусне

7
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

петък, 24 юни 2011 г. 10:44 ч.

Дъщерята на Искра Радева, която завлякла продавачки от магазин на Витошка с 6 бона вече не работи в Министерството на транспорта. След поредица скандали Ленчето било „помолено“ да подаде молба за напускане, тъй като уронва престижа на институцията, в която работи.

Силиконовата гърла се грижеше за имиджа и програмата на Министътра на транспорта и неговите заместници. Тя била назначена, както може да се очаква, по втория начин на тази длъжност.

Преди няколко месеца скандал с участието на Елена обиколи медиите. Тя посетила столичен бути и си харесала няколко чифта обувки. Била в компанията на доста възрасен спонсор, който не носел толкова пари в брой. Чичката обещал да плати на другия ден. Човекът бил редовен клиент и продавачките не отказали, а господинът уредил сметките. След няколко дни силиконката цъфнала отново в магазина, този път сама и си харесала 4 чифта маркови ботушки. „Приятелят ми утре ще плати“. До днес обаче никой не еплатил, а продавачките изплащат обувките на стойност близо 6000 лева.

Пред столичен всекидневник дъщерята на Искра Радева заяви, че не е изритана от министерството, а е напуснала сама, защото такава била практиката, когато дойде нов министър, старите служители да напускат.

Колеги на Станулова, които са сменили по двама, че и трима министри твърдят, че не са чували за подобна практика. Елена е била принудена да напусне, защото слуховете около фриволното и поведение стават все повече.