Курсови работи

9
Добави коментар
Kito
Kito

 
Home
 
Kursovi.ucoz.com е специализиран сайт за икономически разработки — курсови работи, дипломни работи, магистърски тези, реферати и др. Всички предложени теми са разработени от специалисти в областта на икономическите науки. Всеки от нашия екип се занимава с изготвяне на курсови и дипломни работи само в областта, в която е компетентен.Нашата много добра подготовка, непрекъснатият подбор на актуални данни и богатият опит в разработването на курсови и дипломни работи позволява да предлагаме висококачествени услуги.За всяка поръчана тема се спазват посочените изисквания, като се разглеждат основните постановки, модели и теоретични обобщения по изследваните проблеми, набира се, обработва и анализира необходимата информация за критичен анализ, формулират се изводи и предложения за цялостно или частично решаване на изследвания проблем, трасират се тенденциите и перспективите за развитие, изразява се лично мнение по отделните въпроси. Това гарантира логически издържана структура и съдържание и много високо изследователско равнище на всяка разработка. За написването на курсовите работи се използва актуална литература.Студентите могат да си поръчат курсова работа по висша математика. Предлагаме решаване на online изпити по математика. Предлага се и разработване на отчети за проведен летен стаж, решаване на казуси и задачи по статистика, маркетинг, микро и макроикономика, както и разработка на курсови работи по информатика на Word и Еxcel и други. Решаваме казуси по бизнес статистика. Ние изготвяме и дипломни и курсови работи на руски език. Предлагаме изготвяне на презентации на  Power point. На сайта можете да намерите и подходящи за Вас вече разработени курсови работи.
Вече имате възможност да решавате безплатно онлайн тестове по финанси, финансов мениджмънт, финансови инвестиции и икономика.
 
Kursovi.ucoz.com е ориентиран към студенти от икономически специалности в университети и колежи. Нашата цел е да помагаме на студентите, които нямат време и възможности да се справят сами с възложените им задачи по написването на курсовите работи. Основните бизнес принципи и ценности, които спазваме са:
коректно отношение към клиентите;
висока компетентност и качество на услугите;
адекватни решения и бързото им изпълнение.
Предлагаме и изработване на уеб страници.
 
    За контакти:
 
    Тел.:                                       Еmail:
    0886/ 031 394                          [email protected]