Интересни идеи за интериор на спалнята

2
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

Как да превърнем в акцент таблата на леглото

Таблата на леглото е един от най-важните елементи в интериора на спалнята. Днес пазарът предлага много решения и богато разнообразие от модели. Ако искате обаче да направите нещо по-така, нещо индивидуално, екстравагантно и дори налудничаво, разгледайте идеите по-долу. Те със сигурност ще ви разкрият нови хоризонти за дизайна на спалнята и ще ви заредят с положителен творчески заряд.

Някои идеи са не само атрактивни, но и много изгодни. Можете лесно да ги осъществите с подръчни средства.

Идеи за таблата на спалнята

Идеи за таблата на спалнята

Отворете старите ракли и преподредете гардероба си. Може би точно там ще откриете вашия уникален материал, с който ще превърнете спалнята в ексклузивното място от интериора на дома.

Идеи за таблата на спалнята

Идеи за таблата на спалнята

Сега е моментът да откриете приложника в себе си. Създайте декорацията сами, със собствените си ръце. Така със сигурност ще избягате от щампата, която ни налага пазарът и ще изпитате несравнимото удоволствие на творчеството и съзиданието.

Работните  материали и приложните техники са без ограничение: текстил, бои, фотопечат, бамбук, огледала – всичко, което ви хрумне.

Идеи за таблата на спалнята

Идеи за таблата на спалнята

GTC design разполага с екип от специалисти дизайнери, които абсолютно безплатно ще ви консултират при избора на обзавеждане за спалня и целия интериор на вашето жилище или офис. В работния процес на проектирането на мебелите е включена и безплатната услуга 3D визуализация, която ще ви помогне да си представите жилището в реални обеми и цветове, и да направите нужните корекции, преди да сте пуснали майсторите вкъщи.

източник: Novate.ru

Идеи за таблата на спалнята