Часовници | Часовници | Часовник | Мъжки и Дамски

1
Добави коментар

Часовниците, които нашия онлайн сайт предлага са Casio, Timex, Orient, Swatch, Continental, Westar, Appella, Charles Delon и Q&Q. Часовниците са доставени от официалните представители на съответните марки и имат 1 или 2 години гаранция. Всички марки часовници са с безплатна доставка към клиента и се изпращат с опцията за предварителен преглед, за да може клиента да разгледа и изпробва часовника, преди той да бъде платен на куриера. Часовниците изпращаме по Еконт Експрес. Мъжките и Дамските часовници се делят на механични и кварцови часовници, като те биват спортни, елегантни, ежедневни и официални модели часовници. Регистрацията в нашия сайт е лесна и отнема не повече от минута. Ако не желаете регистрация, то може да поръчате избрания от Вас часовник по телефона, като ни оставите адрес за доставка и име.

Мъжките часовници и Дамските модели от марката часовници Casio са направени от качествени материали и надеждна японска механика с различни функционалности като ден от седмицата, датник, 24 часово отброяване на времето, компас, часовници с алтиметър, термометър и барометър. Часовниците Casio са с различна степен на водоустойчивост и преобладават предимно спортните модели.

Часовниците Timex са с американски произход. Стила на тази марка часовници е предимно ежедневен и спортен. Уникални са дамските модели на тези часовници – с фешън дизайн, с инкрустация от кристали сваровски или с инкрустация на истински диаманти. Мъжките модели притежават различни функции – хронограф, таймер, часовници с компас, алтиметър, хронометър, осветление и часовници с термометър.

Часовници Orient са добре познати на пазара. Те се делят на мъжки и дамски механични часовници с автоматично навиване и крарцови часовници. Марката е от средата на миналия век и са с доказано качество години наред. Повечето модели часовници ориент са с позлатени верижки и корпуси с 5 микрона златно покритие. Часовниците Orient са с различна степен на водоустойчивост и с две години гаранция.

Часовници Swatch са произведени в швейцария и притежават оригинален швейцарски механизъм. Часовниците от този клас се делят на механични и кварцови часовници. Swatch е доказана марка от много години и часовниците са направени от качествени материали. Имат уникален мъжки и дамски дизайн и са съобразени с модата в дневшно време. Часовници Swatch са доставени от официалния представител на Swatch за България и имат две години гаранционен срок. Доставката им е безплатна към клиента.