Сайтове за футболни прогнози

1
Добави коментар

Футболни прогнози, Сигурни прогнози, 100% успеваемост, Най-добрите онлайн прогнози – познати ли са ви тези заглавия? Да, това са заглавията на съвсем малка част от хилядите сайтове за футболни прогнози в интернет. С навлизането на все повече онлайн букмейкъри на територията на страната, техните афилиейт програми стават притегателна сила за повечето уебмастъри, занимаващи се със сайтове за футболни прогнози и залози. Огромния избор от такива уебсайтове е от изключителна полза за обикновения потребител, тъй като в конкуренцията между многото сайтове за футболни прогнози се ражда и качеството. От друга страна обаче, тяхната голяма бройка затруднява потребителя на кой точно сайт да се спре. В настоящата статия ще ви дадем малки съвети при избора на сайт за футболни прогнози.
Първо – избягвайте да плащате за така наречените сигурни прогнози. В много сайтове се предлагат футболни прогнози срещу заплащане, но във футбола никога нищо не е сигурно, така че не се подлъгвайте по звучните заглавия, обещаващи ви сигурност във вашите залози
Второ – когато сте си набелязали даден сайт за футболни прогнози, проверете неговата успеваемост, или най-добре следете неговите прогнози известно време, за да се убедите в уменията на типстърите стоящи зад него.
Трето – добрите сайтове за прогнози предлагат и редица стимули и допълнителни предимства за своите посетители, като например игри с прогнози, резултати на живо (така наречения live score), футболни коментари и обосновани анализи, сравнение на различните видове букмейкъри, публикуване на техните бонуси и промоции и други.