Дамски чанти |

3
Добави коментар
oroto
oroto

Лятото е в своя разгар, плажовете са препълнени, но нещо като, че ли липсва.
Ами да! За да бъде купона на макс, трябва да сме в крак и с модните тенденции.
Вниманието ми е насочено към дамите!

Е, мъже не се сърдете, защото, каквото и да си говорим, каквото и да правим без дамите сме за никъде. Или както Шварценегер беше казал „Жени – без тях не можем…, но… това е друга тема.“
Учудващо, но факт е, че повече и по-лесно се разбирам с дамите. Може би, защото напоследък са станали по истински!
Е щом е така, хайде на шопинг.

Дамите обичат да правят шопинг терапии, докато пък ние мъжете(б.а. поне аз) бихме се радвали да ги придружаваме, и да им помагаме в избора, както и да носим чантите поне.

MAGAZINE BAGS – НОВИЯ ФЕШЪН ХИТ НА ЛЯТО 2011

И като заговорихме за чанти, то няма как да не споделя впечатленията си от една чанта, която така ме грабна, че няма как да не ви я споделя, защото е наистина красива, компактна, много фешън, а отгоре на всичко добавя и допълнителен сексапил към всяка една дама загоряла(от летните лъчи). О, не, не! Това е нещо уникално наистина и определено ми прави огромно впечатление гледайки от нашата си страна – мъжката! Аксесоар, който променя представата ти за… много се разгорещих, достатъчно за сега!!!

Според моите проучвания се оказа, че именно тези „сексапилни“ чантички са били хит номер 1 в USA преди година. От две седмици вече са и на нашия пазар.
Повече информация и снимки ще намерите на уеб адрес: www.magama-shop.org

Но най-горещо препоръчвам да се запознаете на живо с тях в магазин „Магама“ на ул. Витошка(пресечката със Солунска), гр. София, както и в един от най-елитните салони от веригата „Магама“ намиращ се на улица Хан Аспарух 7(до Петте Кюшета), който пък може предварително да разгледате на уеб адрес: www.magama.org