Изработка на фирмени сайтове

5
Добави коментар
ivsivanov
ivsivanov

IVDESIGN е студио за уеб дизайн и изработка на сайтове. Предлагаме комплексна услуга на нашите клиенти – уникален уеб дизайн, изработка на сайтове, консултации за избор на домейн, регистрация на домейн имена и хостинг услуги на атрактивни цени.

Студио IVDESIGN е специализирано в изработката на различни типове уеб сайтове:

Изработка на сайтове тип „Визитка“, Изработка на фирмени сайтове, Изработка на сайтове „Портфолио“, Изработка на сайтове „Продуктов Каталог“, Изработка на сайтове за онлайн магазини, Изработка на сайтове за хотели, Изработка на сайтове за ресторанти, Изработка на сайтове за онлайн игри.

Ние изработваме изцяло динамични сайтове, които с времето могат да се надграждат с различни модули и така един малък сайт „Визитка“ може да прерастне дори до онлайн магазин. Всички уеб сайтове, изработени от студио IVDESIGN, се инсталират с контролен панел за администратор, така че нашите клиенти да могат сами да променят или разширяват съдържанието на своя уеб сайт.

IVDESIGN студио изработва за своите клиенти напълно оптимизирани за търсачките уеб сайтове – SEO оптимизация, която спомага за намирането на сайта по конкретни ключови думи или фрази.

Ние предлагаме безплатно обучение за поддръжка на изработения от нас уеб сайт.

Разгледайте нашето Портфолио.