Работа с Photoshop

1
Добави коментар
katsar0v
katsar0v

Работа с Photoshop

Публикувано на 11 юли 2011 |

Photoshop е може би най-популярната програма за професионална обработка на снимки и други изображения. Photoshop има изключително дълга история и се използва успешно от много години. Първата версия на програмата е пусната през далечната 1990 година и от тогава се доразвива и усъвършенства постоянно.

Самия Photoshop е изключително популярен и заради многото допълнителни екстри, плъгини и инструменти, които могат да се използват с него. За решаването на конкретни проблеми, дори могат да се намерят цели пакети с инструменти. Ако ви е интересно погледнете в сайта на Кристиян Кацаров, където може да намерите набор от полезни ресурси и просветление за Photoshop.

Печатните и уеб дизайнерите използват Photoshop ежедневно и са станали експерти в работата с програмата. Ако се поровите из интернет можете да намерите много от тайните на успешния дизайнер. Ако пък не ви се търси проследете линка, които съм сложил и ще откриете 10 малки трика, които могат да ви спестят много мъки.

Макар и скъп Photoshop може да бъде незаменим ако се занимавате с дизайн. Локализации на софтуера са достъпени на всички от основните световни езици като английски, френски, немски, китайски, руски, испански, японски и други. За жалост все още няма официална версия на български, но знае ли човек дали след време няма да ни зарадват и с такава.