Кои са фаворитките за Playmate 2011

1
Добави коментар

Финалът на конкурса Playmate of the Year е в сряда, 13 юли, в Night Flight. Кои според нас са най-достойните кандидатки за тазгодишната титла?

1. Галина Димитрова

Още при дебюта й в мъжките списания от №69 нарекоха 19-годишната Мис Стара Загора 2010 „българската Виктория Силвстед“. Галка е типична сексбомба от страниците на Playboy – висока, руса, пищна, със сексапилна физиономия, палава и винаги готова за провокации. Даже с просто око върху всяка от снимките на финалистките се вижда, че тя се откроява сред останалите момичета.

2. Меги Колева

Манекенка от „Визаж“ с добре школувано сценично поведение и перфектна фигура. По традиция, наложена през последните 4 години, момичетата от тази агенция винаги получават място в призовата тройка.

3. Таня Дешева

Още едно откритие на №69. 21-годишната благоевградчанка е чаровна, секси и напълно естествена. Една от малкото тазгодишни финалистки без силикон.

4. Илона Коева

Наполовина българка, наполовина украинка. Попаднала е в този конкурс почти на шега. Едно от най-чаровните и интелигентни момичета в тазгодишната селекция.

5. Мария Вачева

Би било чудесно, ако всички 34-годишни майки изглеждаха така. Дори самото участие на Мария на този финал вече е един малък триумф. Но нищо чудно и да постигне повече от това, защото е сред фаворитките в досегашното гласуване по интернет.

Както се вижда, има поне 5 достойни претендентки за титлата тази година. Дали изборът на Playboy ще съвпадне с нашия? Би било чудесно, но ако не се случи, няма да се учудим, защото няма да е за първи път. Ще разберем отговора в сряда вечерта.

Like this:

Like Зареждане…

Related