Lady B награби танцьорка

2
Добави коментар
user24
user24

сряда, 13 юли 2011 г. 07:58 ч.

Скандалната изпълнителка Lady B показа, че не може да седи мирна, когато види красиво момиче. Певицата налетя на танцьорка от балета, който взе участие в церемонията по награждаването на Мис Силикон 2011 в Слънчев бряг.

Действието се развива пред очите на стотиците ентусиасти, които се бяха събрали, за да проследят конкурса Мис Силикон 2011.

Lady B се изяви освен като певица и като ко-водеща на събитието. Пикът на емоциите достигна, когато скандалната певица се включи и в еротичното Babylon show, което нажежи страстите до червено. Под ритъма на музиката палави момичета и момчета се овъргаляха на сцената на морското заведение, като не се притесняваха да се натискат, опипват, целуват и разчекват пред екзалтираната публика.

Lady B активно присъстваше във всички тези действия, като облизваше краката и гърдите на някои от момичетата. Тя дори позволи на мъж от гостите да опипа гърдите й.

За гостите най-ефектно се оказа приплъзването на поп лейдито между дългите бедра на апетитна танцьорка. Те си размениха доста ласки, а Lady B не пропусна да потопи лице в гърдите на русата девойка. Малко по-късно тя пак заложи на блондинка, с която впиха устни една в друга.

BLife.bg