Шейх Ибн Ал Лахви раздава пари като вестници

8
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Шейх Ибн Ал Лахви, който през пролетта купи България, обяви своята програма да дава парите си на хората, които облагородяват неговите любими неща в страната.

 

На внезапна пресконференция, дадена от неговия любим скелет на австралопитек, с когото шейхът обича да си пие чая, бе съобщено, че Ибн Ал Лахви планира колосална инвестиция, възлизаща на „левове“. Скелетът обяви, че в България трите любими неща на саудитския магнат са различните видове зрънчо, звуците на трамваите и Не!Новините. 

 

През последните месеци шейхът е инвестирал неколкократно крупни суми, вариращи между 40 стотинки и 1.20 лв за зрънчо, наслаждавал се е безплатно на трамваен звън, доволен от качеството му, но чак сега обяви своя план да налее немалки пари в Не!Новините.

 

„Който автор напише 3 Не!Новини, които zhelyo му ги публикува, ще получи по един Стефан Стамболов за усилията си. При 6 – двама стефанстамболовци. Обичам Не!Новините и искам моят австралопитечи скелет да ми чете по-често от тях!“ – обяви неочаквано на чист български Ибн Ал Лахви.

 

Това се превръща в една от първите крупни инвестиции в България на новия ѝ собственик, който преди няколко месеца закупи страната и обеща светло бъдеще, добруване и пари. Според експерти, хилядите публикации, които се очаква да завалят към редакцията на Не!Новините ще костват на шейха около 8 милиона лева в двайсетолевки, но ще бъде допустимо понякога да плаща и с два петърберона.

 

Както е известно, Не!Новини се пращат от тук, а одобрението им зависи изцяло от венерическото състояние на долуподписан продукт на желатиновата индустрия.

zhelyo