Галя Димитрова се нарича Разврат /видео/

29
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

четвъртък, 21 юли 2011 г. 12:30 ч.

снимки: ХАЙЛАЙФ

Първата подгласничка на Мис Playmate 2011 – Галя Димитрова, която до скоро се е подвизавала в социалните мрежи под името Разврат Димитрова, разказа в студиото на сутрешния блок на ТВ7 „БОдилник“, че не е разочарована, че не е станала първа на конкурса. Тя загатна, че парите не са й стигнали, за да грабне първото място.

Галя Димитрова каза на Жана, че името Разврат си е сложила „ей така за купона“ – то не я описва цялостно. Водещата разказа на зрителите, че всъщност Галя се е върнала от морето специално за участието си в „БОдилник“. Край морския бряг първата подгласничка на Мис Playmate е снимала фотосесия за Playboy, както първи Blife писа,  заедно с втората подгласничка тази година Моника. Почитателите на Галя ще могат да видят изданието през месец септември.

Според мнението на някои от гостите на конкурса, титлата Мис Playmate 2011, е трябвало да отиде именно при Галя. Тя самата заяви, че не е тя човекът, който да казва кой да стане първи или втори: „Може би не ми достигнаха финанси!“ – с това изказване плеймейтката предизвика интереса на Жана, но не пожела да довърши своя коментар: „Ще запазя това за себе си… На какво съм станала свидетел аз си знам“.

Галя заяви, че в никакъв случай не е разочарована и за нея е най-ценно, че зад нея за застанали хора, които да я подкрепят. Стана ясно, че тя визира своя добър приятел фолк краля Азис. Певецът подкрепи напълно приятелката си след края на церемонията, като категорично заяви, че е разочарован от избора на българите. За Галя Димитрова, ако една Мис Playmate иска да бъде успешна тя трябва да продължи линията, която прокараха две от предните победителки – Николета Лозанова и Златка Райкова.

Плеймейтката призна, че може би е най-голямата фенка на Азис. Когато го е видяла на едно от своите участия (Галя участва в еротичното шоу Babylon) тя си е свалила сутиена и го е хвърлила върху певеца. Тя винаги се е възхищавала на Азис, на творчеството и държанието му.

Жана откровено заяви пред Галя, че не вярва на думите им с Азис, че са просто приятели, които голи-голинички са си легнали в едно легло и нищо не се е случило. Галя обаче категорично отрече между нея и фолкаджията да има нещо повече от приятелска близост.