АкваСорс – Суперхраните на AquaSource

1
Добави коментар

Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден, но не им се плаща за това.

Препоръчваме на хората около нас магазини, услуги, автомобили, ресторанти и какво ли още не.

Тези препоръки са много ценни, а човекът, който ги е направил обикновено не получава възнаграждение.

Представете си например, че препоръчвате на ваш познат агенция за недвижими имоти.

Той извършва сделка през тази фирма, например продава апартамент. Фирмата печели няколко хиляди евро комисион, а вие, човекът, който е извършил най-важната работа, не печелите нищо. Справедливо ли е това?

Или насочвате ваша съседка към супермаркет с качествени стоки. Тя пазарува години наред от този магазин… Получавате ли от супермаркета банков превод в края на месеца затова, че сте им осигурили лоялен клиент? Примерно 2% от оборота на клиента за месеца.

Мрежовият маркетинг е препоръчване на стоки и услуги от човек на човек.
Няма нищо по-удобно и естествено за хората да препоръчват продуктите, от които са доволни на хората около тях.

Маркетолозите много ценят този тип препоръки, защото в днешно време рекламните пътища са изключително претоварени и стандартната реклама е много скъпа и

невинаги ефикасна.

Съответно има фирми, които осъзнават, че вместо да хвърлят луди пари за реклама, в чиято ефективност се съмняват е по-добре да разпределят процент от оборота си към доволните клиенти, които препоръчват продуктите им.

Обикновено чрез мрежов маркетинг се разпространяват ценни продукти, за които трябва да има персонална консултация и внимание. Такива например са продуктите на AquaSource (АкваСорс)

Така човек, информирайки познатите си, може да започне да изкарва първоначално

50-100-200 лв. на месец, а ако му хареса и се захване по-сериозно с тази дейност може да стане така, че дохода му от мрежов маркетинг да стане по-голям от заплатата, която получава от работа.

Тогава вече имате избор дали да продължите да ходите на работа или да спрете да разменяте дните си за заплата.

Така ще се наслаждавате на повече свободно време и финансова свобода.
Ще имате време за близките и за хобитата си.

Имаме система за обучение и успех и аз мога да ви помогна в този бизнес, стига да сте готови да отделяте 7-10 часа на седмица.

Подчертавам, че мрежовия маркетинг не е продаване. Много хора мислят, че захващайки се с мрежов маркетинг трябва да обикалят от врата на врата и да продават. Това не е така. Въпреки, че има изгодни проценти за хората, които обичат да продават, основният принцип на мрежовия маркетинг е споделяне. Хората си пазаруват от фирмата и тя поема формалностите, доставката и плащанията. Вие просто сте препоръчали продуктите и сте разказали за ползите от тях.

Няма значение къде се намирате – може да сте в голям град, на село или някоя държава в Европа – AquaSource е международна фирма и ви дава възможност да  развивате дейност навсякъде.

Ако желаете да започнете да печелите от препоръките си и да си осигурите доходи трябва да придобиете дистрибуторски права към АкваСорс. Цената на правата, придружени от стартов информационен пакет е 40лв. Това е еднократна сума. Нямаме такси за пререгистрация.

Подчертавам, че има обучения, система за успех и аз ще ви помагам да се научите да развиете вашия бизнес! Помогнал съм на няколко човека да изградят успешна дейност в АкваСорс, най-вероятно мога да бъде полезен и на вас.

Ако желаете да опитате тази безрискова възможност можете да заявите формулярите за регистрация от тук

Обадете се и по телефона: 0889 71 68 71, или скайп: asenassen , ако желаете да обсъдим възможността или имате въпроси!