Осветление в градината и терасата

19
Добави коментар
lucynda
lucynda

28.07.2011 г.

Осветлението в градината и терасата е важна предпоставка за доброто настроение и създаването на приятна атмосфера. За почитателите на уютната обстановка на открито, ето няколко идеи и дизайна на лампи, подходящи за градината или терасата.

Модерни  LED лампи

Тези малки симпатични  LED лампи много приличат на познатите на всички чаени свещи. Този вид светлини се захранват с електрически заряд . Достатъчно е да се заредят за няколко часа и след това светят като светулки в градината в продължение на 20 часа. Поради голямата си мощност, лесната си употреба и безжичното зареждане с батерии тези лампи са предпочитан и любим градински аксесоар.

Градинско осветление, създаващо приятна атмосфера

Дискретният дизайн на пригодената за открити пространства лампа се състои от стоманена конструкция и дървени плоскости, оформени като куб.  Поради устойчивостта на материалите, от които е изработена лампата, тя издържа на различни атмосферни влияния. Напречно по средата на дървените плоскости има тънки процепи, през които се промъкват лъчи едва доловима светлина.

Елегантна лампа с висок статив

Елегантната лампа с висок статив е чудесен аксесоар както за градина, така и за по-голяма тераса. Тя също се захранва енергийно с батерии и не се налага да се търси най-близкостоящ контакт, за да се включи. Поради своята височина, светлината, която излъчва, не е твърде силна и дразнеща, а мека и приятна.

Лампи от масивно дърво

Всеки, който разполага с красива градина, желае да й се наслаждава в компанията на близки и приятели, събрани на очарователно местенце с уютна атмосфера. Този модел лампи имат дизайн с подобен на  цилиндър  устойчив корпус, който е изработен от масивно дърво и след това лакиран  с лак. Самите осветителни тела са с малък размер и не произвеждат силна светлина. Идеални са за лятна вечеря, акомпанирана с мека, приглушена светлина.

Лампи “ Светещи камъни“

Със своя ефектен дизайн, който има форма на истински камък, тези очарователни лампи  са ефектен и стилен аксесоар за всеки екстериор. Те са изработени от устойчив полиетилен, който защитава структурата им в случай на дъждовно или ветровито време.

Ефектни хартиени лампиони

Приповдигнатото лятно настроение в градината е неотлъчно свързано с нейната красива декорация. Можете да украсите скучните си градински лампи с хартиени абажури, които ще уловят дразнещата силна светлина и ще я направят по-мека. Можете да експериментирате с различни цветове хартия за Вашия абажур. Това е чудесна идея за декорация за градинско парти.

“Блестящи“ градински мебели

Тези невероятни градински мебели наистина “блестят“, а най-добрата новина е, че можете да ги видите отдалеч, без преди това да сте ги усетили, спъвайки се в тях. Те са изработени от пластмаса и са покрити с  полиетилен. Във вътрешната си част съдържат от 11 до 28- ватови лампи.

Фенери в рустикален стил

Тези факли с дизайн, характерен за рустикалния стил, са изработени от стомана и са с височина от 1,30 метра. В резервоарчето има  етанол, който поддържа пламъка.