Романтични плитки » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото ни кара да мечтаем и провокира романтичната част от нашата натура. Време е да пофлиртуваме с косата си, затова днес ще ви представим няколко страхотни предложения.

Според нас през горещия сезон едни от най-ефектните прически са плитките. Те придават ретро полъх в косата ни, напомнят ни за небрежния хипи стил, които носи в себе си усещането за свобода. Независимо дали сте на плажа или на изискано парти коафьорите са създали толкова много интерпретации на прически с плитки, че винаги ще намерите най-подходящия вариант.

Тези от вас, които имат дълга и гъста коса, могат да заложат на класическа плитка или рибена кост. Плитката може да е плътна и да обхваща цялата коса или да е малка за акцент. Разположението също има безброй вариации – отпред на бретона или на самото теме, странично или отзад.

Интересна тенденция, която беше актуална и миналата година, е вплитането на плитката в дамския кок. Някои от критиците определят този тренд като леко наивистичен, но много от знаменитостите залагат именно на него на червения килим. Сиена Милър, Мери-Кейт Олсен, Дженифър Лопез и Никол Ричи са фенки на тази прическа.

Огромно предимство на плитките е, че се правят лесно, подходящи са за всякакви поводи, а бохемското им звучене носи лятното настоение със себе си! Вижте още няколко страхотни предложения за плитки, които ще създадат допълнителна романтична нотка към вашата лятна визия…

Автор: Делица Цонева