Краят на „Отчаяни съпруги“

61
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Американската телевизия АBC потвърди слуховете от последните дни и излезе с официално съобщи намеренията си, че окончателно спира сериала Отчаяни съпруги. Това ще се случи след осмия му сезон, който ще започне през септември, изпращайки по този начин в историята популярните дами от Уистерия Лейн в телевизионната сага, предаде Ройтерс.

В сериала, създаден от Марк Чери, участват носителките на „Златен глобус“ Тери Хачър и Фелисити Хъфман, телевизионните ветеранки Марша Крос и Николет Шеридан, както и изгряващата звезда Ева Лонгория.

Действието се развива в малкото градче Феървю. В него се разказва за ежедневието на пет жени, като междувременно на заден план се разкриват няколко мистерии. „Отчаяни съпруги“ съчетава няколко стила: драма, комедия, мистерия, трилър, фарс и сатира.

„Отчаяни съпруги“ стана много популярен веднага след премиерата му на телевизионните екрани на 3 октомври 2004 г., спечели много награди и аудитория в чужбина – поредицата се гледа от над 120 милиона зрители по света.

Популярността му обаче започна да спада с времето, отбелязва Ройтерс. За последния, осми сезон, който ще приключи през май 2012 г., АBC обещава още по-заплетени сюжети и интриги, проблеми с развалени бракове, любовни афери и нови секси съседи.