Иван на море с любовницата си Ирина

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Край морето Иван и Саричинова демонстрирали изключителна близост. Двамата се натискали и целували пред хората, без да се притесняват

Иван Христов заведе любовницата си Ирина Саричинова на море. Двамата прелободейци се настанили в хотела на певицата Белослава в Лозенец, където се отдават на непрестанни ласки и бурен секс, твърди в. “България днес”. Водещия заряза дъщеричката си Ава и съпругата си Вихра, за която се ожени миналия юли след десетгодишна връзка.

Край морето Иван и Саричинова демонстрирали изключителна близост, твърди иизданието. Двамата се натискали и целували пред хората, без да се притесняват. Облечен с фланелка и къси гащи, водещият не се отделил нито за секунда от любовницата си. Компания на двамата влюбени правил сътрудникът на Иван – Андрей, който започнал да се налива с водка още от обед и не спрял до вечерта.

Видимо почерпен, водещият бурно скочил да посреща пристигналите в Лозенец Нико Тупарев и съпругата му, които също се присъединяват към веселата компания. Предполага се, че водещите и Тупарев са обсъждали нов проект, след като шоуто им по Нова тв падна от екран.

Иван Христов се залюби с водещата Саричинова, която бе водеща на продуцираното от него предаване “Отчаяни съпруги”. Там се изявяваше и собствената му съпруга Вихра, както и бившата жена на колегата му Андрей – Даниела. В Нова телевизия предаването вече е обявено за прокълнато, след като и двамата изоставиха жените си./БЛИЦ

13/08/2011