Интервю с Галин Калчев – Релефа видяна 43767 347

5
Добави коментар
gergananedialkova
gergananedialkova

Издирваме един от героите на нашето съвремие – Галин Калчев а.к.а. Релефа – от години, но най-сетне успяхме да го открием за интервю. Строгата му охрана не ни допусна да влезем в резиденцията му в околностите на Добрич, но му се обадихме и той – о, чудо – благоволи да отговори на въпросите ни! Прочети с величайша почит думите на великия ни идол.

 

Здравей, Галине! Нали не е проблем да ти говорим на „ти“?

Говорете ми, да. Аз съм Рамбо Смъртта, аз съм Конан от бъдещето, Аз съм Снайпера Мускул, аз съм Ерата Релефа! Искам да ви науча и вие да бъдете якиии! Много боклуци се опитват да ме спрат, но аз ще ги смачкааам! Ще са мъртви в тоя жалък свят!
 

Добре, и ние искаме да ни научиш. Я кажи каква е любимата ти закуска? Кажи, че искаме да позаякнем, а все се тъпчем с гнусотии…

Обичам да си правя бекон. Режа го така – мощно-мощно, на лентички! Тия големи буци требва да се хранят, ей! Не става така, пишлемета! Трябва да се яде, трябва да се тренира! Аз знам как се готви, а не оня Ути Бъчваров, който е прасе и смЕшник, а не е як като мене! Аз съм Ерата Релефа! Ияяяяяяяя!!!!!!!

 

Това добре, ама ние дочухме, че си щял да си правиш собствена фитнес-зала „Релефа“ в центъра на София, вярно ли е и кажи кога?

Ще направя няколко фитнес-зали. Защото за да си здрав, трябва да помпИш с аплитуда с прав щанга, до токаз! И не да се клатиш е такааа, такааа, а да си здраво копелеее! Ще покажа на всички как да станете силни като мен! Трябва да си жуап!
 

Гледахме няколко уникални твои рап-песни. Възхитени сме! Не пееш само на български, а и на някакъв друг език?

На български пея, на английски, на всякакви.

 

Ама това не беше на английски…май? Имаше нещо като „Тиригррра, рооогой ригиой, ригаарак. Аз съм коравият Рарамън!“…

Това е английски, ей! Смешнициии!
 

ОК, ОК, извинявай! Нали знаеш, че си ни идол? Кажи обаче какво мислиш за тези недоносчета, които те хранят и обиждат под клипчетата ти в интернет?

Те са мишки и са нищо на този жалък свят, о, йеее! Те ще бъдат смърт и л*йна, те не знаят за могъществОто ми! Аз съм животното Релефа! И искам да им кажа, че ще ги изколя с конанския си меч и рамбовския си нож! Ще продължавам своята ера към бъдещето и великата си слава! Аз съм ерата Конан и живея, за да се наричам такъв! Яяяяяяяяяя!!!!!!!!

Нещо да кажеш за многобройните си фенки?

Ще кажа, че имам много фенки, обаче онази Мима, тая малка чавка, Мима от Варна, тя лъже хората и им прави мръсотии. Лъже хората в интернет. Искам да идете във Варна, на улица „Огрид“ 25. Искам като я видите, да й устроите една хайкА, да я хванете и да я убиете, яяяяяяяяяяяяяя!!! Аз бях там, но на блока й има само решетки, железа и катинари! Счупете й главата! Защото тя е…тъпааа! Яяяяяяяяяяяяяя!
 

Нещо за няколкото фенклуба, където твои почитатели те обожествяват?

Аз съм велик и сам се нарекох такъв! Аз съм Конан от бъдещето и съм свръхчовек!

 

И последен въпрос: кажи си честно, какви неща взимаш – анаболни стероиди, а, у?

Абе, ей, боклуциии! Тия мускули са си истински бе, ей! Аз не пия химии и анаболи! Ще ви смачкам, бе! Чувате ли, бе? Пуаааа! Пуа-пуа!!!!!!!!!!!!!!
 

/Връзката прекъсва. Предполагаме, че Галин е счупил телефона си с могъщ замах и гледаме бързо да се изнесем от окръга…/