Асоциативен тест: Лозата

3
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Съдържание на статията

Асоциативен тест: Лозата

Тълкуване

Всички страници

Страница 1 от 2

Каним ви на пътешествие към вашата душа. Всички хора имат сънища и това не е тайна, но сънищата – това е нашето подсъзнание, което никога не лъже и често ни казва повече отколкото си мислим. Не всички хора запомнят сънищата си, а други пък не умеят да ги тълкуват. Предлагаме ви да поиграем на асоциации, да се размечтаем и да опишем в детайли това, което виждаме. Започваме!

1. Спите или мечтаете. Във вашата мечта вие се намирате в дома си. Какъв е той? Опишете го в детайли – голям/малък, светъл или тъмен, стар или нов, колко стаи има.

2. Сега вървите по тясна пътека. Внезапно на земята виждате съд. Какъв е той? Какво има в него? Ако вътре има нещо, пробвайте го какъв вкус има. Какъв е той?

3. Пътеката завършва и вие се озовавате пред гора. Вървите дълго през нея и накрая се озовавате на поляна. По средата й има сграда. Каква е тя? Какви усещания предизвиква у вас мястото?

4. Около сградата има градина. Опишете я. Каква е тя? С цъфнали цветя или запусната?

5. Излизате от градината и отивате отново в гората. На края й виждате стена. Тя е висока и не можете да я прескочите. Тя е дълга и не можете да я заобиколите. Обаче забелязвате малка вратичка, която е леко открехната, сякаш ви приканва да минете през нея. Ще минете или не?

6. Зад стената има вода. Каква е тя? Какъв водоем виждате? Спокойна или бурна е водата в него? Искате ли да се изкъпете във водата?

Тълкуване на следващата страница.