Тото резултати. Лото онлайн.

1
Добави коментар
DioDeo
DioDeo

Тото резултати. Лото онлайн.
Информация за най-големите лотарии по света!
Не забравяйте че макар и сравнително безобиден вид, пускането на фиш е хазарт и може да доведе до пристрастяване. Ако  имате склонност към пристрастяване ви съветваме да не опитвате никакъв вид хазартни игри, а да потърсите специализиран помощ. Уверете се че ако играете някакъв вид хазартна игра то тя е разрешена и лиценцирана в България и сте пълнолетен. Пазете се от измамни съобщения и нелицензирани в комисията по хазарта игри.
Всеки  знае как да попълни фиш и какво да направи ако спечели. Малко хора знаят, че световната лото индустрия генерира огромни приходи годишно – за 2010 г. тази сума е 245 милиарда долара.За съжаление лото игрите в България немогат да се похвалят с такива главозамайващи джакпоти, като тези в големите държави.Този сайт ви дава възможността да се информирате за 11те най-интересни лотарии в света, които се играят на 4 континента. Тези игри на късмета генерират най-големите джакпоти и това ги прави изключително привлекателни за всички запалянковци.Малко хора знаят, че в света се организират стотици игри на късмета подобни на познатите у нас. Те са колкото подобни толкова и различни по своите правила, но смисъла при всички тях е един. Играчът попълва фиш и ако познае числата печели.Всеки жител на планетата може да закупи фиш за всяка една лотария, като може да го направи само по два начина: единият е да посети страната, където се организира играта и другия е да го направи като закупи билета онлайн – за някой страни като у нас съответната игра трябва да е лицензирана по новия закон. За подробности разгледайте сайта на комисията по хазарта – там може да научите кои игри как могат да се играят.За съжаление не всеки може да си позволи да обикаля света с единствената цел да си пробва късмета там, където джакпота е най-голям.
Как работят лото игрите онлайн:
Преди да играете се уверете че съответната игра може да се играе в България и е платила лиценза си за това. Използва се електронна платформа, която осъществява електронен достъп до сървърите на всяка една от предлаганите игри. След регистрация в системата всеки играч трябва да изпълни две прости стъпки, аналогични на стъпките при игра, пусната в който и да е пункт: – да попълни фиш от избраната от него игра и да го плати по избран от него начин. Системата дава няколко възможности за плащане, защитени по възможно най-добрия начин. След приключването на транзакцията системата автоматично изпраща данните до сървъра на лотарията. След тегленето на тиража, сървъра на всяка една лотария обработва данните както от хартиените, така и от електронните фишове и разпраща информация за печелившите до пунктовете където са пуснати, съответно до електронните дилъри. Допълнителното удобство е, че ако сте играли с електронен фиш информацията дали сте спечелили идва директно на вашата електронна поща.
Ако сте спечелили:
Веднага след обработката на данните вие ще разберете дали сте спечелили като получите информация за изтеглените числа, броя на познатите от вас числа и размера на печалбата ви. Парите, които сте спечелили могат да се върнат при вас по обратния път, по който сте платили. Първоначално те се зареждат във вашия акаунт, след което вие можете да изберете какво да правите с тях – да ги преведете по сметката от която сте платили, да играете отново с тях или да ги преведете по друга, посочена от вас сметка. С цел избягване на злоупотреби за по-големите суми трябва да се легитимирате като изпратите копие от паспорта ви, с което да докажете, че лицето спечелило тази сума сте именно вие и печалбата ще бъде изплатена точно на вас. Т.е. и тук принципа е абсолютно същия както при българското – малките суми ги взимате в брой от пункта, където сте пуснали фиша или се приспадат от следващите ви игри, по-големите суми се получават от регионалните центрове, а джакпота само в централата.
Ето някой от най-големите игри по света и ако пътувате ще е интересно да научите за лотарията на съответната държава: