Yelow News: Ферхунде от “Листопад” е невинно момиче в нов сериал

10
Добави коментар
yelow24
yelow24

Дванайсет премиерни сериала ще бъдат излъчени през новия сезон по турските телевизии, предаде Нахиде Дениз за БТА.

Дениз Чакър, станала фаворитка на публиката като Ферхунде от „Листопад“, е невинно момиче в „Иффет“ по Стар тв. Името й означава целомъдрие, невинност, честност. Героинята е бедна девойка от крайните квартали на Истанбул. Баща й е деспот, но въпреки това тя тайно се среща с Джемал, таксиметров шофьор, в когото е лудо влюбена. Изневярата на Джемал обаче разрушава всичките й мечти и животът й се разбива. Иффет е принудена да заплати жестоко за любовта си, крепи я само мисълта за отмъщение.

Тв канал АТВ ще предложи нова версия на легендарната повест на Чингиз Айтматов „Тополчице моя, с червена забрадка“ – поетична творба за силата на страстта. По-възрастните турци още помнят едноименния филм, произведен през 1977 г. от студиата „Йешилчам“ с актрисата Тюркан Шорай, наричана султанката на турското кино. Дамата гостува с този филм и в София през 1979-а. В новата тв версия играят Йъзге Йозпиринчи и Сечкин Йоздемир. Бенну Йълдъръмлар, която българските зрители познават като голямата сестра Фикрет от „Листопад“, ще изгрее в турската версия на американския сериал „Отчаяни съпруги“.

Продукцията е на „Мед Япъм“ за канал Д. Пред камерите е още Джейда Дювенджи от „Хиляда и една нощ“, която се връща на екрана след двегодишно прекъсване. Чаровницата роди момиченце и сега отново започва работа. Феновете ще се насладят още на Сонгюл Йоден, Инджи от „Перла“, Йозде Йоздер – Джавидан от „Мелодията на сърцето“. Сред мъжете е Серхат Тутумлуер, който беше Нихат от „Цвете от Изтока“.

http://www.denizcakir.com.tr