Игрален филм с горещи сцени разбуни духовете в Турция

69
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

По екраните в Турция излиза новият игрален филм „Клубът на  губещите“, в който главните роли се изпълняват от две популярни от екрана на Нова ТВ актриси – Аху Тюркпенче (Есма от  Истанбулска приказка) и  Игит Йозшенер (Джемил от Мелодията на сърцето). Техен партньор е друг известен актьор от сериалите – Нежат Ишлер.

Филмът, който разказва историята на двама радиоводещи във втората половина на 90-те години, разбуни духовете с горещи секс сцени.

Трейлърът показа няколко бурни любовни сцени между Аху и нейния любим във филма, чиято роля се изпълнява от Нежат Ишлер,  както и кадри на  Нежат и Игит по боксерки. По искане на актьорите в трейлъра не са включени сцените на групов секс от лентата, оценявана като доста смела.  Още преди филмът да излезе на екран, репликата на единия от радиоводещите „Спали ли сме по-рано с вас?” вече придоби популярност.

В края на януари по екраните излезе още един филм, в който Игит Йозшенер изпълнява главна роля – „Любовта обича случайностите“. На премиерата Игит призова продуцентите и режисьорите да не му дават повече роли на мъже, които обичат жени, влюбени в друг мъж. Видяхте, че се справям много добре с тези образи, чакам други роли – каза Игит, който в „Мелодията на сърцето” се превъплътява в нещастно влюбения в Ламиа Джемил.