Гардероб по поръчка – как да го подредим

2
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

Гардероб по поръчка – безспорно това едно добро решение, когато избирате мебелите за вашия дом. Поръчката на гардероб по индивидуален проект обаче е само крачка към реда вкъщи. За да сте сигурни че в дрешника вина ще цари ред и мястото ще е достатъчно,  важно е добре да прецените вътрешното разпределение на гардероба.  При това умното разпределение на рафтове и лостове трябва да се съобрази с особеностите на вашия стил на обличане както и с навиците на другите членове от семейството.

Ако имате няколко дълги палта и рокли например ще ви е нужна широка секция с височина поне 150 см. Ако монтирате в гардероба лост за смъкване на дрехите например, спокойно можете да повдигнете секцията в най-високата част на корпуса.

Добре е да предвидите няколко затварящи се чекмеджета за бельо и тениски и то толкова, че за всеки член от семейството да има поне по две чекмеджета.

Дрешник

Когато домът ви е нов, имате възможност генерално да зонирате пространството. Добре е още сега да предвидите място за самостоятелен дрешник. Ако къщата ви е голяма и е с повече стаи, най-добре да разположите дрешника в една от стаите, които са в съседство със спалните помешения.

Дрешник може да обособите и в самата спалня, особено ако е по-голяма. Вече често се прави така – спалнята се прегражда със стена от гипскартон, зад която се нареждат стелажите и кошниците на дрешника.

В детската стая също може да се обособи малък дрешник. Най-често той се оформява в ъгъла или в налична ниша в помещението.

Помислете също за място за чанти, куфари и задължително за ютията и дъската за гладене.

Ето още няколко различни решения за организация на мястото в гардероба. На пръв поглед всички те много си приличат. Като ги разгледате в детайли ще установите, че и предлагат интересни рационални решения за подреждане на дрехите.

Най-сигурният начин  ефективно да организирате складовото си пространство е като направите гардероба или дрешника по поръчка. GTC Design е българско студио за изработка на мебели по индивидуален проект, което създава обзавеждане, изцяло съобразено с особеностите на пространството, с идеите, предпочитанията и навиците на собствениците. Нашите гардероби се изработват от висококачествени материали с гараниран обков. възможностите за комбинация на шкафове, етажерки и  лостове за дрехи са многобройни. Затварянето на гардероба или дрешника може да е както стандартно на панти, така и тип хармоника или с плъзгащи врати. Механизмите, кошниците, обковът и аксесоарите към нашите гардероби са най-разнообразни и многофункционални с гарантирано качество от производителя.

За връзка и консултация с проектантите на GTC Design  кликнете ТУК.