Необичайни масажи

2
Добави коментар
Dafne
Dafne

Сигурно сте забелязали, че сме глезорани от класа = ) Обичаме да удовлетворяваме капризите си, като не забравяме редовно да им подаряваме приятни изживявания. Пътувания на екзотични острови, вълнуващи козметични процедури и омагьосващи спа терапии… Мммм. Такъв е животът – хубав.

А напоследък май сме станали все по-взискателни към релакс приключенията си. Защото се хващаме, че непрекъснато мечтаем за нови – по-интересни.

Вижте, например, тези. Не сме ги опитали още, но много бихме искали:

Масаж с… хамак.

Сигурно ви звучи като един час нищо-правене и приятна дрямка под клоните на кокосово дърво. Но хамакът не е само трик за привличане на вниманието, а се явява активно приспособление по време на екзотичната процедура, за която се смята, че е подарък от маите.

Всъщност, нетрадиционната масажна маса позволява приятно разтягане на цялото тяло, без нулев гравитационен ефект. Супер, а?

Масаж с четири ръце

Не си представяйте, че което и да е извънземно ще слезе специално на земята, за да ви разтрива =) Макар че не е лоша идея.

В крайна сметка, става въпрос за масаж, който се извършва от двама терапевта, едновременно.

Освен че две е повече от едно, сладурите могат да си „поделят“ тялото дори и най-стресирания човек на земята, за да го докарат до пълно разтапяне от удоволствие…

Масаж с хайвер

Ето ви едно наистина скъпо спа приключение, до което, за съжаление, достъп имат само известните.

Знаете, че хайверът е изискана храна, която освен това е пълна с полезни нутриенти. В него има армия от витамини (D, B6 и B12), както и солидна доза протеин.

Той притежава хубавото качество да хидратира кожата в дълбочина и да доставя божествената наслада на сетивата.

Очаквайте продължение…