Български спортен тотализатор връчи в Перник луксозен автомобил

2
Добави коментар
blagoevgradinfo
blagoevgradinfo

Луксозен лек автомобил Opel Insignia, спечелен в играта „Втори ТОТО шанс” на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява перничанката Милка Лозанова. Тя получи тържествено в Перник ключовете на автомобила от г-н Светлин Бонев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – гр. Благоевград.
Щастливата участничка в играта „6 от 49” спечели голямата награда в специалния тираж №60 на Български спортен тотализатор, проведен на 31 юли 2011 г., с фиш с 1 комбинация на стойност 1.20 лв.
„Това е шестият автомобил, спечелен в Перник в играта „Втори ТОТО шанс”, посочи Светлин Бонев при връчването на наградата. „Втори ТОТО шанс” се оказва особено щастлива игра за перничани, тъй като всяка трета награда на територията на Районна дирекция Благоевград е спечелена в Перник и региона. От началото на 2011 г. досега, освен автомобили във „Втори ТОТО шанс”, жителите на област Перник са спечелили награди за още 102 000 лева”, допълни той. Г-н Бонев съобщи, че общият размер на печалбите в игрите на ТОТО 2 за област Перник от началото на тази година е 1 630 000 лв.
Лек автомобил Opel Astra Classic ІІІ може да спечели всеки от участниците в играта „6 от 49” на ТОТО 2 в неделните тиражи. Последната неделя на всеки месец – при провеждането на специалните тиражи, голямата награда в играта „Втори ТОТО шанс” е луксозен автомобил Opel Insignia.