Знаци, че Тя те харесва

4
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Знаци, че Тя те харесва

Чудиш се дали момичето, с което излизаш вече от толкова време, те харесва? Или пък готината колежа, която постоянно идва при теб за помощ? Ами мацката от съседния вход, която винаги ти дава различни сигнали? Чети надолу, за да видиш кои са знаците, които една жена изпраща, когато е заинтересована от някого.

Наведи се към нея и виж как ще реагира. Ако се опитва да те прелъсти, тя също ще се наведе напред.
Смее ли се на шегите ти? Ако иска да те свали, тя ще си прекарва добре с теб. Смехът е знак, че се забавлява, което пък може да означава, че я привличаш.
Оглеждай се за отворен език на тялото – отворени ръце, некръстосани крака и като дали оставя тялото си физически на показ.
Виж накъде гледа. Ако те харесва, очите й ще бъдат върху теб през цялото време. Ако иска да сте само приятели, очите й ще шарят навсякъде по стаята.
Слушай я какво говори. Задава ли ти въпроси? Опитва ли се да разбере повече за теб, за интересите ти, мечтите ти? Ако да, значи е заинтересована от теб или най-малкото – проверява дали си изгодна партия.
Огледалният ефект. Ако е хлътнала по теб, най-вероятно ще копира поведението ти. Това означава, че ще прави същите движения с тялото си като твоите или пък ще използва изрази, които и ти употребяваш.
Ако те харесва, тя ще те докосва или ще докосва себе си често. Ще си играе с косата ти, ще ти докосва ръката, като цяло ще бъде физически активна.