Теми за разговор по време на среща

3
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Теми за разговор по време на среща

Когато си на среща, искаш да прекараш забавна вечер, изпълнена с интересни разговори, а не просто да се зяпате странно и да има ужасно дълги паузи между темите на разговор. Когато се отправяш към среща, облечи се подобаващо и бъди готов/а да поддържаш разговор на теми, които са приятни и за двама ви.

Хобита

Разпитай обекта не желанията си какво обича да прави за забавление, какви са хобитата му/й. Ако попиташ събеседника си какво харесва, му показваш, че се заинтересован/а и му/й даваш възможността да води разговора. Може да откриеш, че имате много общи интереси. Когато ти сподели какви са любимите му/й хобита, може да правите нещо такова заедно. Поддържай духа на разговора и не лъжи за това, което обичаш да правиш ти.

ТВ предавания и музика

Винаги е забавно да си говорите за популярни неща. Може да попиташ събеседника си за последния страхотен филм, който е гледал. Разбери какъв жанр филми харесва, обсъедете любимите си актьори и предавания. Задавай дружелюбни въпроси защо харесва определени предавания. Ако и двамата харесвате един и същи сериали, може да обсъждате определени серии/сцени, които са ви направили голямо впечатление.

Пътувания

Ако обектът на желанията ти обича да патува, попитай го/я за любимите му/й места. Може да споделиш истории и от твои патувания – забавните истории или необикновените случки могат да забавляват събеседника ти. Ако той/тя не е имал/а възможност да патува, може да попиташ за местата, които иска да посети. Прекарайте малко време в мечтаене и обсъждане на местата, които бихте искали да посетите някой ден.

Семейство и приятели

Опознай по-добре любимия/любимата като поразпиташ за семейството и приятелите му/й. Може да попиташ за семейни традиции или как се е запознал/а с най-добрия си приятел. Сподели информация за семейството и приятелите ти, за да може и двамата да се опознаете. В по-първите срещи се фокусирай на весели истории, а по-сериозните запази за по-нататъшните.