Модните издънки на MTV Video Music Awards 2011 » нeMODNO

3
Добави коментар
Deq
Deq

Както вече писахме, миналата седмица се състояха видео наградите на MTV. Показахме ви по-интересните тоалети, сред които имаше както много стилни решения, така и по-авангардни и нетрадиционни сценични визии. Днес обаче решихме да ви представим най-големите модни издънки, които ни шокираха.

Не можем да си представим, че в наши дни, когато всеки се бори за внимание и всякакъв вид признание по отношение на визия или талант, все още има хора, за които стилът или идеята да си наемат стилист са равнозначни на далечен мираж.

Тези дами не са особено известни на българската публика, но нямаше как да ги пропуснем. Сами ще разберете защо, след като видите модните им прегрешения…

От друга страна на нас не ни остава друго освен да се посмеем задружно на шокиращите модни престъпления и да им отредим заслужено място в редовната ни неMODNA рубрика.

Дийна Кортис не е особено известна актриса, но за сметка на това стилът й е пословичен. Тя е заложила на шарена рокля с пайети, която ни напомня сценичните облекла през ранната ера на фолк културата в България…

Snooki е американска риалити „звезда”, която демонстрира завидно самочувствие, но тоалетът й граничи с кича, вместо с естетиката. Маникюрът, обувките, бижутата и роклята й са напълно несъвместими!

Певицата Бони МакКий обича ексцентичната визия, но този път е прекалила. Ултракъсо боди със синджири, кожени ръкавици без пръсти, леопардови обувки и червена коса с бретон с морковени нюанси – с този стайлинг би могла да смени професията…

Американската рапърка Kreayshawn съвсем успешно може да изиграе ролята на Мики Маус. Тя се появи на наградите с кецове и къса рокля с лика на анимационния герой, направена от пайети. Закачливо, но нелепо облекло!

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5480512]