Кецове Supra – Supra Shoes Bulgaria

4
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

+ Повече за марката

Ако започнем да си говорим за маратонки, кецове или спортни обувки, сигурно всеки може да посочи убедителни аргументи в полза на своя избор на марка, стил, модел. И пак в същия разговор ще установим, че популярните мейнстрийм марки Nike, Adidas, Puma започват бавно, но сигурно да се изчерпват откъм идеи. Всяка една от тези марки има безспорни хитове и класики, но в крайна сметка и трите марки опитват да открият външни дизайнери, нови технологии и нови рекламни лица за да задържат мястото си на пазара.

Е, в квартала има ново дете. Кое е то? Отговорът е ясен за всеки, който малко или много има идея от спортна екипировка. Мда, това е сравнително новият бранд Supra. Историята зад Supra кецовете е интересна. Нека започнем от самото начало.

Supra идва от латински и в най-общи линии се използва в смисъла на – повече, отвъд и над. Всички серии кецове Supra оправдават името си без особени затруднения. Но нека проследим историята на марката.

Основателят и собственик на Supra е Angel Cabada. През 2002г. той слага началото на бранда KR3W, малко след като е напуснал първата си компания TSA Clothing. И KR3W и TSA Clothing развиват бизнес с екипировка за скейтборд, и както се оказва, Angel Cabada е изключително подготвен в тази област. През 2006г. въпросният човек, решава да създаде и марка кецове, които да допълнят линията. Тази марка е Supra Footwear.

Както вече стана дума, името Supra има своето значение в превода си от латински, но също така само за 4-5 години то се е превърнало в синоним на креативност, смели идеи, уникален дизайн и много свежест в леко монотонният напоследък пазар за спортни обувки. Всъщност това е и основната идея, която Supra кецовете носят – разнообразие и разчупване на рамката. За краткото време, в което е на пазара марката разбива традициите, не се страхува да експериментира с дизайн и цветове и бързо привлича лоялни ентусиасти, на които просто им е писнало от „класическите” марки Nike, Adidas, Puma и т.н. И тук не става дума само за „нормалните” фенове, а и за имена, превърнали се в легенди на скейтборд сцената като Chad Muska, Erik Ellington, Tom Penny, Lizard King и т.н. Може би някои ще си помислят, че Supra е замислена като скейт марка и това е причината да привлича имена от скейт сцената. И ще сгрешат. Някои модели кецове Supra бързо набират популярност и в музикалните среди като техни фенове са Jay Z, Justin Bieber, Rihanna, Lil Wayne, Justin Timberlake и купища танцьори изявяващи се в хип хоп стиловете.

Любопитен факт е, че Supra Footwear не плаща на никого за да рекламира бранда. Всеки от гореизброените звезди е избрал Supra, защото смята, че е подходяща, интересна, оригинална и удобна.

В крайна сметка се оказва, че Angel Cabada е вярвал достатъчно в успеха на кецовете Supra, и марката продължава да се развива привличайки като помощници някои от най-големите световни звезди.

Supra e на българския пазар от 2009г. и продуктите на марката могат да бъдат открити както в София, така и в страната. Ние, екипът на xsport.bg, сме изключително радостни, че вече сме официален онлайн дилър на Supra Footwear и ще се опитаме да Ви улесним максимално.